W drodze do Cro Premid po drugiej stronie ronda.
Na powrocie MOL
gusia-s napisał(a):Dystrybutor nie był zepsuty bo normalnie wszystko się na ekranie wyświetlało i wyglądało jakby dopiero co ktoś tankował bo nawet licznik nie był skasowany.sito_zabrze napisał(a):themat napisał(a):gusia-s napisał(a):themat napisał(a):witam, coś nowego wiadomo jak na starym shelu i mol? czy w godzinach późno nocnych nie bedzie problemu?
2 posty wyżej napisałam przecież.
tak... ale ptyam czy coś sie zmieniło od tego czasu,czy na Mol dalej ta sama sytuacja z pachołkami...
Wątpie
Nawet jeśli mieli spsuty dystrybutor to raczej w ich interesie jest jego szybka naprawa.
W razie czego zostaje tankowanie w Brzecławiu
Jak tydzień wcześniej jechaliśmy w tamtą stronę to dystrybutor był zgaszony i owiązany taśmą, więc moim zdaniem na powrocie LPG był tylko, a że było po 22 to postawili pachołki i won
W Czechach to wiadomo czeski film, nie wiadomo co jest grane
Rozpatrywanie jak jest dziś nie ma sensu bo jutro może być inaczej.
Nie ma też potrzeby lecieć aż na Brzecław bo najbliższa stacja z gazem jest 5 km w bok (na rondzie przy MOL w lewo) https://goo.gl/maps/CY36FL3ieDu9jpaA6
No i Shell przy Lidlu ale tam zawsze drożej trochę.
marekkowalak napisał(a):Czy ktoś ostatnio tankował LPG w Austrii? Chodzi mi o aktualne ceny na dużych stacjach przy A2 (Loipersdorf, Graz, Griffen).
karus napisał(a):marekkowalak napisał(a):Czy ktoś ostatnio tankował LPG w Austrii? Chodzi mi o aktualne ceny na dużych stacjach przy A2 (Loipersdorf, Graz, Griffen).
Z tego co pamiętam jak jechałem rok temu to w Austrii była tylko jedna stacja lpg przy autostradzie i to na pasie w stronę PL bez możliwości sensownego zjechania na nią jadąc do Cro.
pzdr
sito_zabrze napisał(a):Kosmos w porównaniu do czego ?