gusia-s napisał(a):Skoro służbowo to się spróbuj dowiedzieć
Nie wiem, jak inne stacje ale brak LPG na Benzině w Bavorach, podyktowany był przerwą technologiczną...
gusia-s napisał(a):Skoro służbowo to się spróbuj dowiedzieć
Pääkäyttäjä napisał(a):gusia-s napisał(a):Skoro służbowo to się spróbuj dowiedzieć
Nie wiem, jak inne stacje ale brak LPG na Benzině w Bavorach, podyktowany był przerwą technologiczną...
gusia-s napisał(a):themat napisał(a):witam, coś nowego wiadomo jak na starym shelu i mol? czy w godzinach późno nocnych nie bedzie problemu?
2 posty wyżej napisałam przecież.
themat napisał(a):gusia-s napisał(a):themat napisał(a):witam, coś nowego wiadomo jak na starym shelu i mol? czy w godzinach późno nocnych nie bedzie problemu?
tak... ale ptyam czy coś sie zmieniło od tego czasu,czy na Mol dalej ta sama sytuacja z pachołkami...
Dystrybutor nie był zepsuty bo normalnie wszystko się na ekranie wyświetlało i wyglądało jakby dopiero co ktoś tankował bo nawet licznik nie był skasowany.sito_zabrze napisał(a):themat napisał(a):gusia-s napisał(a):themat napisał(a):witam, coś nowego wiadomo jak na starym shelu i mol? czy w godzinach późno nocnych nie bedzie problemu?
tak... ale ptyam czy coś sie zmieniło od tego czasu,czy na Mol dalej ta sama sytuacja z pachołkami...
Wątpie
Nawet jeśli mieli spsuty dystrybutor to raczej w ich interesie jest jego szybka naprawa.
W razie czego zostaje tankowanie w Brzecławiu
Na MOL? czy Shell?sito_zabrze napisał(a):Hmmmmmm
Ostatnie 3 lata mam przyjemność jezdzić autem na lpg i zawsze jeżdżę przez Mikulov. Jestem tam albo przed północą albo lekko po 24.00 . Nigdy nie mialem problemu z zatankowaniem gazu