Niestrudzenie po raz kolejny w tym wątku ... https://www.mylpg.eu/stations/nibor napisał(a):Bardzo dziękuję za pomoc,sam nie dałbym rady.
gusia-s napisał(a):W Mikulov ani na Shell ani ciut dalej na Moll nie ma gazu. Na tych stacjach przed Mikulovem ten sam problem. Zaklejone dystrybutory. Najbliższy tu 48.77694, 16.69306 cena 15.90 kc
Nie wiem ile to potrwa.
CTRX napisał(a):Czy ktoś z Cromaniaków-Gazowników ma doświadczenia w parkowaniu auta z LPG na parkingu podziemnym (np. w Dubrowniku). Można, nie można - ktoś to weryfikuje?
W 2012 i 2014 nikt tego nie kontrolował.CTRX napisał(a):Czy ktoś z Cromaniaków-Gazowników ma doświadczenia w parkowaniu auta z LPG na parkingu podziemnym (np. w Dubrowniku). Można, nie można - ktoś to weryfikuje?
Będziemy wracać sobota/niedziela ... Ciekawe czy dowiozą hmmm.Pääkäyttäjä napisał(a):Kumpel ze Znojma gada, że dostawca, firma Kralupol, nawalił Silmet, czyli polecona przez Gusie "stacja z tygrysem", ma własny skład i dystrybucję
CTRX napisał(a):Dzięki, ja w sumie też mam pod klapą wiec pewnie nie będzie problemów.
gusia-s napisał(a):Będziemy wracać sobota/niedziela ... Ciekawe czy dowiozą hmmm.