Dzisiaj staniało wszędzie o 4 groszokuny.
Udało mi się nawet znaleźć stację gdzie był gaz za 4.50.
angrius napisał(a):Hej. Jutro jadę do Banjole. Wyjazd o 21 z Zabrza. Zaplanowane mam tankowanie w Mikulovie na MOL oraz w Mariborze Petrol BS Maribor. Moje pytanie jest o stację MOL. Gdyby tam nie było LPG to gdzie w pobliżu będzie? Czy na Shellu podobno gdzies obok można normalnie płacić kartą?
karus napisał(a):angrius napisał(a):Hej. Jutro jadę do Banjole. Wyjazd o 21 z Zabrza. Zaplanowane mam tankowanie w Mikulovie na MOL oraz w Mariborze Petrol BS Maribor. Moje pytanie jest o stację MOL. Gdyby tam nie było LPG to gdzie w pobliżu będzie? Czy na Shellu podobno gdzies obok można normalnie płacić kartą?
Jak na MOLu nie będzie LPG a w niedzielę nie było jak jechałem to zawracasz kilkaset metrów do ronda i zaraz po prawej jest dawny Shell, obecnie to jest jakiś "no name" stacja, widać wolnostojący dystrybutor LPG, można płacić kartą i euro, minusem jest płatna toaleta.
pzdr
karus napisał(a):Właśnie też mi bardzo niskie spalanie wyszlo na tym czeskim gazie ale nie wiem czy nie mają jakiejs mocniejszej sprężarki i po prostu więcej go wlewają.
CzechuXX napisał(a):Pierwsze tankowanie za granicą wyszło w Bratysławie. Zjechałem na miasto i cena około 0.645E. Następne w Chorwacji. Wszystkie stacje autostradowe 5.25 kuny aż do Splitu. W Splicie na tą chwilę najtaniej znalazłem za 5.05.
nibor napisał(a):Szukam ale nie mogę znaleźć a potrzebuję informacji o stacji benzynowej na terenie Czech od BRNA w kierunku Słowacji gdzie można zatankować LPG.
nibor napisał(a):Szukam ale nie mogę znaleźć a potrzebuję informacji o stacji benzynowej na terenie Czech od BRNA w kierunku Słowacji gdzie można zatankować LPG.