birkin napisał(a):Czy na żadnej stacji nie potrzeba już (bo chyba gdzieś czytałem, że jakiś czas temu były potrzebne) adapterów czy tylko na niektórych koncernach? Niedawno założyłem gaz i w lipcu pierwszy raz będę jechał z lpg do Chorwacji (przez Austrię, Czechy i Słowenię) i nie wiem czy muszę się zaopatrzyć z adapter.
Pääkäyttäjä napisał(a):
W Austrii raz zdarzył się mi dystrybutor na BP, gdzie były dwie różne końcówki pistoletu (jeden wkręcany Acme, drugi Tomasetto).
Pozdro.
lukas605 napisał(a):... z tym że na autostradzie na długości około 50km przed granicą Chorwacja-Słowenia brak lpg, więc proponuję zatankowac odrobinę wcześniej,
Stacja jest potwierdzona 7.05.2018 łącznie z bieżącą ceną także można wierzyć, że jest. LPGa tam zrobili dopiero w zeszłym roku i to widziałam, że dystrybutor był ale nie tankowałam akurat.cwir napisał(a):lukas605 napisał(a):... z tym że na autostradzie na długości około 50km przed granicą Chorwacja-Słowenia brak lpg, więc proponuję zatankowac odrobinę wcześniej,
Ja na mylpg znalazłem stację Tifon zaraz przy zjezdzie nr 4 Sv Kriz - i wg mylpg jest otwarta już od 5 rano.
Korzystał ktoś z niej kiedyś?
byq napisał(a):dzięki, już spoglądam na Bratysławę
aprilka napisał(a):Czy na stacji INA w Gradacu jest LPG? Ewentualnie gdzie w okolicy można zatankować?