orfik11 napisał(a):Gdzieś tu przeczytałem, że w Słowenii nie ma co liczyć na LPG? Czy tam jest tak trudno o LPG jak w Austrii?
W Austrii faktycznie udało mi sie tylko na słynnym 105 km. W czasie Mistrzostw Europy tankowałem tam LPG za 0,85 E. Drogo.
W Słowacji na Slavnoft w Bratysławie przed granicą płaciłem karta ale nie pytałem o to.
Czy Wam taż tankują aż butla trzeszczy w szwach? Czy to jest ich zwyczaj? Jak reaguje butla?
Pozdrawiam Cromaniaków.
will napisał(a):Witam mam pytanie czy na trasie Austria - Słowenia - Chorwacja a dokladniej chodzi mi o droge na Słowenii od przejścia w Mureck na Lenart i Ptuj istnieja jakies stacje lpg ??? pozdrawiam
ciubu napisał(a):Panowie czy wasze auta przestały jeździć na benzynie ??? Ja od dwóch miesięcy zbierałem sobie paliwko i dziś mam pełny zbiornik w razie gdy braknie gazu jadę bez stresu dalej
ciubu napisał(a):Panowie czy wasze auta przestały jeździć na benzynie ??? Ja od dwóch miesięcy zbierałem sobie paliwko i dziś mam pełny zbiornik w razie gdy braknie gazu jadę bez stresu dalej
will napisał(a):ciubu napisał(a):Panowie czy wasze auta przestały jeździć na benzynie ??? Ja od dwóch miesięcy zbierałem sobie paliwko i dziś mam pełny zbiornik w razie gdy braknie gazu jadę bez stresu dalej
Oczywiście, że benzynka jest ale jeżeli jest możliowść korzystania z lpg to dlaczego jezdzic na beni ???Jeżeli sytuacja tego bedzie wymagac oczywiscie pojedziemy na bence.Powiedzcie mi czy w Mikulovie badz przed sama granica jest jakas stacyjka z lpg ????Ponieważ w Austrii odpada tankowanie lpg stąd moje pytanie gdzie jest najblizej granicy stacja z lpg.pozdrawiam.
beniu11 napisał(a):will napisał(a):ciubu napisał(a):Panowie czy wasze auta przestały jeździć na benzynie ??? Ja od dwóch miesięcy zbierałem sobie paliwko i dziś mam pełny zbiornik w razie gdy braknie gazu jadę bez stresu dalej
Oczywiście, że benzynka jest ale jeżeli jest możliowść korzystania z lpg to dlaczego jezdzic na beni ???Jeżeli sytuacja tego bedzie wymagac oczywiscie pojedziemy na bence.Powiedzcie mi czy w Mikulovie badz przed sama granica jest jakas stacyjka z lpg ????Ponieważ w Austrii odpada tankowanie lpg stąd moje pytanie gdzie jest najblizej granicy stacja z lpg.pozdrawiam.
Oczywiście że jest w samym Mikulowie przy Lidlu.Płatne tylko gotówką. Jest również jakieś 3km przed Mikulowem po lewej stronie Benzin,stacja w czerwonych barwach.Można płacić kartą. Pozdrawiam