michu1978 napisał(a):czy kots wie od której godziny jest otwarta stacje benzyna z lpg przed Mikulowem w Czechach. Bo bedac ok 4 rano to była zamknieta i wszscy musieli tankowac na Shelu , a tam maskra albo korony albo euro, niet karta
gigi napisał(a):Tankowanie w Mikulovie odradzam.
Cena bez rewelacji i strata kupy czasu.
Zajechałem o północy na tego Shella - kolejka kilka aut i nie tankowali bo jakaś awaria systemu czy rozliczanie zmiany, bynajmniej ponad pół godziny czekania. Zrezygnowałem i pojechałem dalej, w efekcie gazu starczyło aż do Chorwacji ale to głównie dzięki temu, że przez całe Czechy lało i jechałem wolno... Moim zdaniem lepiej dokulać się na benzynie do Chorwacji niż stracić czas na Mikulov...
To że Tobie się tak trafiło nie jest powodem do odradzania, przez ostatnie 4 lata kiedy jeździmy przez Mikulov nigdy nie staliśmy w kolejce i nigdy nie mieliśmy problemu z zapłatą kartą o różnych porach dnia i nocy w obie strony. Fakt ze cenę mają wyższą niż w Pl, Słowenii czy Cro ale wolę tam zatankować by tylko Au przelecieć na Pb... tam to dopiero łoją cenowo.gigi napisał(a):Tankowanie w Mikulovie odradzam.
Cena bez rewelacji i strata kupy czasu.
Zajechałem o północy na tego Shella - kolejka kilka aut i nie tankowali bo jakaś awaria systemu czy rozliczanie zmiany, bynajmniej ponad pół godziny czekania. Zrezygnowałem i pojechałem dalej, w efekcie gazu starczyło aż do Chorwacji ale to głównie dzięki temu, że przez całe Czechy lało i jechałem wolno... Moim zdaniem lepiej dokulać się na benzynie do Chorwacji niż stracić czas na Mikulov...
kuba1394 napisał(a):Witajcie, znalazłem na takiej stronie zarówno ceny paliw jak i dysze do instalacji LPG w danych krajach. Zauwazyłem że w chorwacji i czechy jest ACME a w Polsce końcówka to DISH, na samym dole stronie są ich kształty. To jednak ta końcówka jest wymagana?
anlama napisał(a):Mam pytanie bo planuję trasę do cro pierwszy raz na lpg i chciałem zapytać czy stacje w Mikulowie w Cz i Omv przed autostradą w A są czynne 24/h i czy na obu jest lpg. Czy na obu można płacić kartą bez problemu za lpg i gdzie wg Was lepiej zalać ten gaz jeżeli chodzi o cenę....????