michu1978 napisał(a):darekvideo napisał(a):Na Shellu w Mikulovie od strony Polski gaz jest tylko po lewej stronie. Po prawej masz gaz kilka kilometrów wcześniej na takim małym parkingu. Taniej ale nie dają paragonu.
czy można u nich płacic kartą czy tylko gotówka wchodzi w rachubę- może by euro??
Pääkäyttäjä napisał(a):michu1978 napisał(a):darekvideo napisał(a):Na Shellu w Mikulovie od strony Polski gaz jest tylko po lewej stronie. Po prawej masz gaz kilka kilometrów wcześniej na takim małym parkingu. Taniej ale nie dają paragonu.
czy można u nich płacic kartą czy tylko gotówka wchodzi w rachubę- może by euro??
Jeżeli masz na myśli stację z samym LPG, to tam się da płacić kartą. Stacja czynna jest od 8 o 20, obok jest jakaś knajpa.
Pääkäyttäjä napisał(a):Mam nadzieję, że kolega nie pomylił się i dobrze sprawdził (jeden z czeskich ziomali siedzi nad bajorem w Pasohlávkach)
kuba1394 napisał(a):Super wiadomosc planing zatankowac w Polsce potem Czechach i dopiero w Chorwacji w Słowenii i Austrii z tego co patrzyłem po stronach to LPG drozsze
giba0909 napisał(a):... Stąd pytanie: jak daleko od granicy jest najbliższa stacja LPG w Cro?
giba0909 napisał(a):Zasięg mojej mazdy na lpg to ok. 320 km. Zamierzam zatankować na ostatniej stacji w Polsce, potem okolice Mikulova Czechy. Potem dopiero Chorwacja. Trudno- Austrię i Słowenię dojadę na benzynie. Stąd pytanie: jak daleko od granicy jest najbliższa stacja LPG w Cro?
michu1978 napisał(a):ja swoje GV Ii też bede musiał zatankowac w Mikulovie a potem to zobacze. Bo musze aż jechac na Lublanie i albo na benzynie albo tankowanie w Słowenii zaraz po przekroczeniu granicy i wio dalej
gusia-s napisał(a):michu1978 napisał(a):ja swoje GV Ii też bede musiał zatankowac w Mikulovie a potem to zobacze. Bo musze aż jechac na Lublanie i albo na benzynie albo tankowanie w Słowenii zaraz po przekroczeniu granicy i wio dalej
W Słowenii cenowo nie ma tragedii przecież - nawet taniej było niż w Czechach zdaje się.
michu1978 napisał(a):gusia-s napisał(a):michu1978 napisał(a):ja swoje GV Ii też bede musiał zatankowac w Mikulovie a potem to zobacze. Bo musze aż jechac na Lublanie i albo na benzynie albo tankowanie w Słowenii zaraz po przekroczeniu granicy i wio dalej
W Słowenii cenowo nie ma tragedii przecież - nawet taniej było niż w Czechach zdaje się.
jak pamiętam z sprzed roku to cenowo było ok
tylko norma zawalenie stacji benzynowych tych przy granicach, masakra
wolę zawsze pojechac dalej i tam gdzies szukac stacji z lpg
Senser napisał(a):Czy zjeżdżacie z Autostrad szukając tanich stacji LPG korzystając np. z proponowanej tu już stronki/app mylpg.eu? Mam na myśli szukanie tańszego LPG czy to zbyt czasochłonny proces?
Ja na swoim zbiorniku ok 44 l lpg mogę zrobić minimum 460 km. (tryb miasto)