Witajcie,
mam pytanie dotyczące wlewu gazu. Czy w dzisiejszych czasach jest to jakoś unormowane? Trasa czechy-austria-slowenia-chorwacja. Czy są jakieś inne końcówki do wlewu, czy może identyczne takie jak nasze?
kuba1394 napisał(a):Witajcie,
mam pytanie dotyczące wlewu gazu. Czy w dzisiejszych czasach jest to jakoś unormowane? Trasa czechy-austria-slowenia-chorwacja. Czy są jakieś inne końcówki do wlewu, czy może identyczne takie jak nasze?
kuba1394 napisał(a):Super wiadomosc planing zatankowac w Polsce potem Czechach i dopiero w Chorwacji w Słowenii i Austrii z tego co patrzyłem po stronach to LPG drozsze
kuba1394 napisał(a):Super wiadomosc planing zatankowac w Polsce potem Czechach i dopiero w Chorwacji w Słowenii i Austrii z tego co patrzyłem po stronach to LPG drozsze
sebcio89 napisał(a):zależy jaki kto ma zasięg na LPG ale racja powyżej 3 pln/l lpg to lepiej już śmignąć za ok 4 pln/l (w Polsce zatankowane) na benzynie a niech silniczek ma
a jak z jakością lpg ??
eStefan napisał(a):Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś cena lpg na ostatniej stacji w Czechach była taka sama co w Austrii.
paw_el napisał(a):eStefan napisał(a):Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś cena lpg na ostatniej stacji w Czechach była taka sama co w Austrii.
W tamtym roku cena ok 14 koron w Czechach i ok 0.70 euro w Austrii także jest różnica w cenie.
darekvideo napisał(a):Na Shellu w Mikulovie od strony Polski gaz jest tylko po lewej stronie. Po prawej masz gaz kilka kilometrów wcześniej na takim małym parkingu. Taniej ale nie dają paragonu.
darekvideo napisał(a):Na Shellu w Mikulovie od strony Polski gaz jest tylko po lewej stronie. Po prawej masz gaz kilka kilometrów wcześniej na takim małym parkingu. Taniej ale nie dają paragonu.