Zenek06 napisał(a):MOP Mszana - wyjazd kierunek Jastrzębie Zdrój, ok 1,5km stacja BP
glonik21 napisał(a):Ktoś z was orientuje się czy w Medulinie jest stacja lpg albo gdzie w pobliżu zatankuje ?
gusia-s napisał(a):1. Zawsze tankujemy LPG na Shelu w Mikulovie - jadąc do Cro jest on po lewej stronie, ten po prawej nie ma LPG.
2. Tu natomiast zawsze tankowanie w Austrii - Loipersdorf , b. dobry gaz. Nie wiem czy wybierasz się autostradą czy objazd w Słowenii - na autostradzie zaraz po przekroczeniu granicy jest stacja a jak objazdem to dopiero w Ptuj - nie mam porównania cenowego.
KarKoz napisał(a):gusia-s napisał(a):1. Zawsze tankujemy LPG na Shelu w Mikulovie - jadąc do Cro jest on po lewej stronie, ten po prawej nie ma LPG.
2. Tu natomiast zawsze tankowanie w Austrii - Loipersdorf , b. dobry gaz. Nie wiem czy wybierasz się autostradą czy objazd w Słowenii - na autostradzie zaraz po przekroczeniu granicy jest stacja a jak objazdem to dopiero w Ptuj - nie mam porównania cenowego.
Dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze czy w nocy też zatankuję LPG?
Co do Słowenii, to chyba tutaj sobie zatankuję...
czerwo napisał(a):Na MOP Mszana nie tak dawno gaz po 2.50zł!
Czy ktoś wie w jakich godzinach jest czynna stacja w Ptuju koło Obi? MOL Ptuj - GPS 46.421555, 15.88664
Na stronie mylpg.eu napisane, że od 6 od Pon-Pią, a mi pasuje tam być koło 3
gusia-s napisał(a):KarKoz napisał(a):gusia-s napisał(a):1. Zawsze tankujemy LPG na Shelu w Mikulovie - jadąc do Cro jest on po lewej stronie, ten po prawej nie ma LPG.
Dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze czy w nocy też zatankuję LPG?
Co do Słowenii, to chyba tutaj sobie zatankuję...
1. Tak - przywołać do dystrybutora obsługę dzwonkiem
2. Można i tam, tyle że trzeba zjechać poza autostradę - 20 km wcześniej na granicy też jest stacja przecież i nie trzeba odbijać aż tak.