pablokin napisał(a):Witam wszystkich,
Mam pytanie czy ta stacja shell z LPG w Mikulov tankuje w nocy, planuje tankowanie LPG ok. 2.00
tak
pablokin napisał(a):Witam wszystkich,
Mam pytanie czy ta stacja shell z LPG w Mikulov tankuje w nocy, planuje tankowanie LPG ok. 2.00
Gregor_com napisał(a):A po co tankować LPG w Austrii i na Słowenii?
Ja zawsze tankuję W Pruszkowie, Mszanie, Mikulov, k. Zagrzebia i w okolicy Splitu.
Gregor_com napisał(a):A po co tankować LPG w Austrii i na Słowenii?
Ja zawsze tankuję W Pruszkowie, Mszanie, Mikulov, k. Zagrzebia i w okolicy Splitu.
raffaell2 napisał(a):Jeśli ktoś jest zainteresowany POI .amp na automapę ze stacjami LPG z Czech, Austrii, Słowenii i Chorwacji oraz innymi pojedymczymi z pozostałych krajów europu, to mogę podesłać na PW. Dzisiaj rano sobie taki spreparowałem na podstawie plików ze strony http://www.mylpg.eu/stations/.
Nie wiem czy wszystkie POI są sprawdzone, ale te, na których tankuję zgadzają się.
ewakkk799 napisał(a):Witam, jadę w tym roku pierwszy raz do Chorwacji. Trasa Czechy, Austria, Słowenia (objazd), CRO. Planuję zatankować u siebie na śląsku gazu full, następnie w Mikulovie, Austrię i Słowenię myślę że uda mi się przejechać, ewentualnie trochę przejadę na pb. Gdzie po przejeździe granicy z Chorwacją będzie najbliższa stacja z lpg? Stacje będą przy trasie czy raczej będzie trzeba gdzieś zjeżdżać?
ewakkk799 napisał(a):Witam, jadę w tym roku pierwszy raz do Chorwacji. Trasa Czechy, Austria, Słowenia (objazd), CRO. Planuję zatankować u siebie na śląsku gazu full, następnie w Mikulovie, Austrię i Słowenię myślę że uda mi się przejechać, ewentualnie trochę przejadę na pb. Gdzie po przejeździe granicy z Chorwacją będzie najbliższa stacja z lpg? Stacje będą przy trasie czy raczej będzie trzeba gdzieś zjeżdżać?
Alan napisał(a):ewakkk799 napisał(a):Witam, jadę w tym roku pierwszy raz do Chorwacji. Trasa Czechy, Austria, Słowenia (objazd), CRO. Planuję zatankować u siebie na śląsku gazu full, następnie w Mikulovie, Austrię i Słowenię myślę że uda mi się przejechać, ewentualnie trochę przejadę na pb. Gdzie po przejeździe granicy z Chorwacją będzie najbliższa stacja z lpg? Stacje będą przy trasie czy raczej będzie trzeba gdzieś zjeżdżać?
Stacja w Lucko
ewakkk799 napisał(a):A zapłacę na stacji w chorwacji euro, czy lepiej wymienić na kuny?