darek1 napisał(a):Ile kosztuje zezwolenie na łapanie rtb z brzegu, tygodniowe, dwutygodniowe, miesięczne, jednodniowe ???
Nie czytałeś dokładnie mojej relacji z Istrii jest tam link do tematu, w którym Mirko z Puli podał cennik
darek1 napisał(a):Ile kosztuje zezwolenie na łapanie rtb z brzegu, tygodniowe, dwutygodniowe, miesięczne, jednodniowe ???
Popiel napisał(a):.
Polecam zabrać wędki jednak. Takie pływanie z żyłką to dla zabawy bardziej i na krótką metę raczej, ale może Leon coś o tym sposobie więcej powie, bo on tu jest ekspertem a nie ja.
krzych222 napisał(a):właśnie chodzi o to, że ja tak raczej dla zabawy -
No nic spróbujemy zobaczymy - pytanie tylko czy ryby w morzu żerują nad ranem i pod wieczór tak jak słotkowodne ? Czy można również próbować w ciągu dnia ?
maciek1956 napisał(a):Darku--wszelkie zezwolenia pokazuję tylko właściwym służbom, a co mam, czego nie mam, to na tę chwilę zostawiam nierozwiązane. Boję się donosicieli
darek1 napisał(a):Rozumiem, czyli tak de facto łowieniem ryb rządzi też przypadek. A kolega posiadał kartę wędkarską czy kolega łowił dyskretnie, skrycie i nie rzucał się w oczy tubylcom.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...