Adam,K napisał(a):Cześć. Wybieramy się w tym roku całą rodzina do Chorwacji do miejscowości Lovran. W związku z tym mam pytanie czy ktoś już tam był i jak tam jest. Szukałem na forum ale nic nie zauważyłem. Dzięki za ewentualne odpowiedzi. Adam.
Janusz Bajcer napisał(a):W Lovran przebywali ojciec i syn Witkiewiczowie, Henryk Sienkiewicz, Stefan Żeromski, Józef Piłsudski, Ignacy Mościcki.
(znlazłem w necie)
:papa:
petris napisał(a):Tylko dla milionerow (co nie zbywa takich na naszym FORUM .Szpan wielki, auta,dziewczyny, kasyna.No i roslinnosc taka jakiej nie spotkacie.Nie wspomne o przystojnych opalonych męzczyznach z klasa, nie mowiąc z kasa.
bjur napisał(a):petris napisał(a):Tylko dla milionerow (co nie zbywa takich na naszym FORUM .Szpan wielki, auta,dziewczyny, kasyna.No i roslinnosc taka jakiej nie spotkacie.Nie wspomne o przystojnych opalonych męzczyznach z klasa, nie mowiąc z kasa.
Petris, z pobieżnej analizy sylwetki "osobowościowej" by mi wynikało, że posiadasz sporo jakichś niespełnionych pragnień / marzeń
Czy masz sny dotyczące pobytu na luksusowym jachcie z księciem Karolem albo innym Clarkiem Gable :
bjur napisał(a):petris napisał(a):Tylko dla milionerow (co nie zbywa takich na naszym FORUM .Szpan wielki, auta,dziewczyny, kasyna.No i roslinnosc taka jakiej nie spotkacie.Nie wspomne o przystojnych opalonych męzczyznach z klasa, nie mowiąc z kasa.
Petris, z pobieżnej analizy sylwetki "osobowościowej" by mi wynikało, że posiadasz sporo jakichś niespełnionych pragnień / marzeń
Czy masz sny dotyczące pobytu na luksusowym jachcie z księciem Karolem albo innym Clarkiem Gable :
petris napisał(a):Mylisz sie ,mam sny spełnione- marzeń jeszcze bardzo dużo.Mam tez duże poczucie humoru . Z Twojej wypowiedzi wynika ze Tobie tego brak Lub jestes słabiutkim psychologiem,lub moze zaczynasz studiowac ten temat.Bez poczucia humoru długo na FORUM Chorwacjii nie wytrzymasz.Przykro mi,ze tak okreslilam "Sylwetke Twojej osobowosci".
bjur napisał(a):tak chyba dostałem - a co Ty nigdy nie dostałeś GRUBASIE ?petris napisał(a):Mylisz sie ,mam sny spełnione- marzeń jeszcze bardzo dużo.Mam tez duże poczucie humoru . Z Twojej wypowiedzi wynika ze Tobie tego brak Lub jestes słabiutkim psychologiem,lub moze zaczynasz studiowac ten temat.Bez poczucia humoru długo na FORUM Chorwacjii nie wytrzymasz.Przykro mi,ze tak okreslilam "Sylwetke Twojej osobowosci".
Petris ja się Ciebie nie pytałem czy masz sny spełnione.
Pytałem się natomiast czy miewasz sny o pewnej tematyce, której zresztą ramy z grubsza :lol; wytyczyłem.
Marzenia i owszem - dodałem przecież, że wynika, że jeszcze sporo takich masz :
Tak więc suma summarum się zagubiłem. Ale niech będzie - gdzie mnie młokosowi do kobiety z takim bagażem doświadczeń :
A POZA TYM naprawdę fajowe zdjęcia macie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne