Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lovran. Jak tam jest?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak
Lovran. Jak tam jest?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 25.03.2006 19:21

Cześć. Wybieramy się w tym roku całą rodzina do Chorwacji do miejscowości Lovran. W związku z tym mam pytanie czy ktoś już tam był i jak tam jest. Szukałem na forum ale nic nie zauważyłem. Dzięki za ewentualne odpowiedzi. Adam.
miro.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miro. » 26.03.2006 10:20

Gdzie jest ten Lovran i dlaczego akurat wybrałeś to miejsce :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2006 11:13

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2006 13:12

Obrazek
bronka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bronka » 26.03.2006 22:52

Hej !!!
Byłam w Lovranie 4 lata temu i powiem szczerze ze znam o wiele bardziej ciekawe miejsca w chrowacji niz to, a dodam ze byłam w tym przepieknym kraju i na istrii i w dalmacji i na kilku wyspach i dodam ze niestety lovran opatija no i okolice rijeki wypadaja najgorzej. Wszystko tam jest nastawione na wlochów których jest zatrzesienie. no i ceny wtedy były nie małe trudno było znalezc orginalna lokalna knajpe poza oczywiscie pizzeriami. takze przykro mi ale taka jest moja ocena. niestety duzo do zyczenia pozostawiaja takze plaze w wiekszosci betonowe

pozdrawiam bronka
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2006 23:20

Adam,K napisał(a):Cześć. Wybieramy się w tym roku całą rodzina do Chorwacji do miejscowości Lovran. W związku z tym mam pytanie czy ktoś już tam był i jak tam jest. Szukałem na forum ale nic nie zauważyłem. Dzięki za ewentualne odpowiedzi. Adam.

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=101 ... ght=lovran
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2006 23:27

Rijeka przez Opatije,Lovran jest najzielensza czescią Chorwacjii.Tylko dla milionerow :wink: (co nie zbywa takich na naszym FORUM :) .Szpan wielki, auta,dziewczyny, kasyna.No i roslinnosc taka jakiej nie spotkacie.Nie wspomne o przystojnych opalonych męzczyznach z klasa, nie mowiąc z kasa.Poza tym (nie naleze do milionerow) camp pomiedzy Opatija a Rijeka.Wspaniale spacery wieczorem ,po promenadzie do samego Lovranu i powroty przez misteczka pelne spacerowiczów ,muzyki i swiateł.Wiele razy jezdzilam do Rijeki i wspomniam bardzo mile te spacery.A Lovran odwiedzalo wielu naszych slawnych Polakow.Moze ktos ich wymieni?? :) :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2006 00:05

W Lovran przebywali ojciec i syn Witkiewiczowie, Henryk Sienkiewicz, Stefan Żeromski, Józef Piłsudski, Ignacy Mościcki.
(znlazłem w necie)
:papa:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 27.03.2006 11:48

Janusz Bajcer napisał(a):W Lovran przebywali ojciec i syn Witkiewiczowie, Henryk Sienkiewicz, Stefan Żeromski, Józef Piłsudski, Ignacy Mościcki.
(znlazłem w necie)
:papa:

Na IV Zlocie degustacja rakiji z Ivan Dolac :)

Swietnie ,a ja z ksiazek. Kiedys sie czytało. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2006 12:06

petris napisał(a):Tylko dla milionerow :wink: (co nie zbywa takich na naszym FORUM :) .Szpan wielki, auta,dziewczyny, kasyna.No i roslinnosc taka jakiej nie spotkacie.Nie wspomne o przystojnych opalonych męzczyznach z klasa, nie mowiąc z kasa.

Petris, z pobieżnej analizy sylwetki "osobowościowej" by mi wynikało, że posiadasz sporo jakichś niespełnionych pragnień / marzeń :lol:

Czy masz sny dotyczące pobytu na luksusowym jachcie z księciem Karolem albo innym Clarkiem Gable :P: :?:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 27.03.2006 12:25

bjur napisał(a):
petris napisał(a):Tylko dla milionerow :wink: (co nie zbywa takich na naszym FORUM :) .Szpan wielki, auta,dziewczyny, kasyna.No i roslinnosc taka jakiej nie spotkacie.Nie wspomne o przystojnych opalonych męzczyznach z klasa, nie mowiąc z kasa.

Petris, z pobieżnej analizy sylwetki "osobowościowej" by mi wynikało, że posiadasz sporo jakichś niespełnionych pragnień / marzeń :lol:

Czy masz sny dotyczące pobytu na luksusowym jachcie z księciem Karolem albo innym Clarkiem Gable :P: :?:

Mylisz sie :) ,mam sny spełnione- :) marzeń jeszcze bardzo dużo.Mam tez duże poczucie humoru . Z Twojej wypowiedzi wynika ze Tobie tego brak :roll: Lub jestes słabiutkim psychologiem,lub moze zaczynasz studiowac ten temat.Bez poczucia humoru długo na FORUM Chorwacjii nie wytrzymasz.Przykro mi,ze tak okreslilam "Sylwetke Twojej osobowosci". :(
fervex
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fervex » 27.03.2006 14:14

bjur napisał(a):

No i co CIENIASIE :?: :!: :!: :!:

dostałeś kosza :lol: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2006 14:25

tak chyba dostałem - a co Ty nigdy nie dostałeś GRUBASIE ?

petris napisał(a):Mylisz sie :) ,mam sny spełnione- :) marzeń jeszcze bardzo dużo.Mam tez duże poczucie humoru . Z Twojej wypowiedzi wynika ze Tobie tego brak :roll: Lub jestes słabiutkim psychologiem,lub moze zaczynasz studiowac ten temat.Bez poczucia humoru długo na FORUM Chorwacjii nie wytrzymasz.Przykro mi,ze tak okreslilam "Sylwetke Twojej osobowosci". :(

Petris ja się Ciebie nie pytałem czy masz sny spełnione.
Pytałem się natomiast czy miewasz sny o pewnej tematyce, której zresztą ramy z grubsza :lol; wytyczyłem.
Marzenia i owszem - dodałem przecież, że wynika, że jeszcze sporo takich masz :P:

Tak więc suma summarum się zagubiłem. Ale niech będzie - gdzie mnie młokosowi :lol: do kobiety z takim bagażem doświadczeń :P:
A POZA TYM naprawdę fajowe zdjęcia macie :lol:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 27.03.2006 16:09

bjur napisał(a):tak chyba dostałem - a co Ty nigdy nie dostałeś GRUBASIE ?

petris napisał(a):Mylisz sie :) ,mam sny spełnione- :) marzeń jeszcze bardzo dużo.Mam tez duże poczucie humoru . Z Twojej wypowiedzi wynika ze Tobie tego brak :roll: Lub jestes słabiutkim psychologiem,lub moze zaczynasz studiowac ten temat.Bez poczucia humoru długo na FORUM Chorwacjii nie wytrzymasz.Przykro mi,ze tak okreslilam "Sylwetke Twojej osobowosci". :(

Petris ja się Ciebie nie pytałem czy masz sny spełnione.
Pytałem się natomiast czy miewasz sny o pewnej tematyce, której zresztą ramy z grubsza :lol; wytyczyłem.
Marzenia i owszem - dodałem przecież, że wynika, że jeszcze sporo takich masz :P:

Tak więc suma summarum się zagubiłem. Ale niech będzie - gdzie mnie młokosowi :lol: do kobiety z takim bagażem doświadczeń :P:
A POZA TYM naprawdę fajowe zdjęcia macie :lol:

:) biur + dla Ciebie
No tym"bagażem doswiadczeń" :lol: :lol: :lol:to mnie załatwiłes. :evil: oby mój mąż nie zapragnął, byc jednym z Forumowiczow ,zna moj nik.Jeszcze wezmie ze mna rozwód a kto mnie wtedy przygarnie.,z tym "bagażem" :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: A mam nie tylko "sny o pewnej tematyce"ale sny spelnione :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alfons » 27.03.2006 16:37

:lol:
Ostatnio edytowano 27.03.2006 16:45 przez Alfons, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies