Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

lotnisko zadar

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
szulczyk
Plażowicz
lotnisko zadar

Nieprzeczytany postnapisał(a) szulczyk » 20.07.2010 17:19

mam pytanie, czy mozna dostac sie jakos bezposrednio z trogiru an lotnisko zadar albo chociazby z zadar centrum na lotnisko zadar? ile kosztuje taki bilet? pozdrawiam
suzi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) suzi » 10.09.2010 23:34

Może już sam się zdążyłeś przekonać, na lotnisko Zadar jeżdżą autobusy z dworca Zadar, ich godziny wydają się być związane z rozkładem lotów, za 3 os. zapłaciliśmy ok 70 kun. W ogóle autobusy po Chorwacji jeżdżą dość rzadko, są drogie i właściwie wszystkie zmierzają do miast głównych, za to mają klimatyzację i raczej nie są za wcześnie, z reguły za póżno. W każdym Tourist Information mają rozkłady jazdy, bo to co jest w internecie mija się z prawdą.
szulczyk
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szulczyk » 21.09.2010 23:40

wiem wiem jakos ogarnelem sie tam :) bilet za jedna osobe - 25 kun. Na lotnisko jedzie sie okolo 20 minut,

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone