Wszyscy się pochowali, i czekają jaki obrót sprawy nabiorą
Lepiej siedzieć cicho i puki co się nie wychylać
elka21 napisał(a):Wszyscy się pochowali, i czekają jaki obrót sprawy nabiorą
Lepiej siedzieć cicho,i puki co się nie wychylać
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Upsss......jaka tu cisza........
Ale się przestraszyło towarzystwo......
Męska część czytaczy boi się, że następnemu uczucie wyznasz ..... i nikt się nie .. wychyla
CROberto napisał(a):Ten cytat bez ostatniego zdania które napisałem ma zupełnie inną wymowę.....
CROberto napisał(a):I choć trudno się do czegoś przyczepić, to znów pokazałaś że jesteś bezserca....
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):Ten cytat bez ostatniego zdania które napisałem ma zupełnie inną wymowę.....
Bo ostatnie zdanie to całkowita nieprawda
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):I choć trudno się do czegoś przyczepić, to znów pokazałaś że jesteś bezserca....
Ale czy to znowu Cię zaskoczyło/zdziwiło/przeraziło???? nigdy serca nie miałam, więc co będę udawać??
CROberto napisał(a):No znowu......
Bo myślałem że jakiś progres jest,ale jak sama mówisz jednak nie.....
CROberto napisał(a):W trosce o Ciebie Beato,może wyślę jedno takie pluszowe ....możezaczęłabyśsięoswajać jakby za trybił efekt placebo
CROberto napisał(a):Z góry zaznaczam, że to nie jest oferta matrymonialna
Bea.ta napisał(a):CROberto napisał(a):W trosce o Ciebie Beato,może wyślę jedno takie pluszowe ....możezaczęłabyśsięoswajać jakby za trybił efekt placebo
Mam se je wszczepić???
Bea.ta napisał(a):My tu gadugadu a ludzie na coś czekają więc pisz Waść
piotrf napisał(a):W takich okolicznościach zrozumiały jest nawet niepochamowany apetyt na szczęście
maarec napisał(a):........
Powrót do Nasze relacje z podróży