CROberto napisał(a):maarec napisał(a):Zbieram listę miejsc do odwiedzenia samochodem na Cresie, Mali i Veli Losinj - jeżeli uda nam się wyjechać to będziemy tam 2- 2,5 tyg zmieniając 2-3 campingi. Problem polega na tym, że jedzie z nami 12 miesięczna księżniczka, która nie do końca jest świadoma tego co ją czeka ( i rodziców ). Martwi nas dojazd, pożyjemy zobaczymy.
na miejscu na pewno będziemy dużo jeździć (bo młoda śpi) więc pora opracowywać trasy
Dojazd nie powinien Cię martwić-polecam przeprawę z Brestovej -nie wydałem jednej kuny na drogi w Cro.
Przy tak długim pobycie zwiedzisz dużo - po tygodniu księżniczka będzie zahartowana....
Agata
Danka
Krzyszfof
Ela
Zbyszek -Dziękuję za dobre słowo i życzenia
maarec napisał(a):Od kilku miesięcy planowałem dojechać na raz - mam 1000km, będę ruszał na noc - ok g 19tej, problem polega na prędkości przejazdowej max 95kmh ze względu na przyczepę na haku
CROberto napisał(a):Muszę mieć te zdjęcia.
te kiero napisał(a):dopiero się ujawniam...
chciałbym tak zgubić się na Losinj, zakątki rewelacja
tej deszczowej chmury szczególnie zazdroszczę
lotnikwsk napisał(a):Po żwirku i błocie na tych serpentynach
to już chyba nie atrakcja
pablos77 napisał(a):Bardzo piękne miejsca.Zanotowałem w notatniku wyjazdowym.
elka21 napisał(a):Zdjęcia ze ścianą deszczu rewelka.
Kryjówka przed deszczem też,tyle tylko,że trzeba pamiętać,aby przykucnąć od zawietrznej
maarec napisał(a):...fajne fotki,miejsce zapisane,jak będzie sucho to może dotrę tam na koniec wyspy
malina1959 napisał(a):Noooo powiem Robercie,że zrekompensowałeś czas oczekiwania.....foty zacne
CROberto napisał(a):malina1959 napisał(a):Noooo powiem Robercie,że zrekompensowałeś czas oczekiwania.....foty zacne
Noooo powiem Gosiu,że uszczęśliwiłaś mnie swoją wizytą.....dzięki
CROberto napisał(a): nałapałem całkiem sporo ładnych miejsc...
Powrót do Nasze relacje z podróży