Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Poczekaj ptaszku. Za tą mafię odpowiesz. Gwarantuję. Kup pampersy. Trzeba uważać na słowa.
I pomysleć,że to pisze kapitan policji z.......
Mylisz się facet. Poznamy się w sądzie. Kapitanem już dawno nie jestem. Wolę być bosmanem.
A ty bociek leć do woki po pampersy. Nie odpuszczę za tę mafię,
Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Dobra, ja odpuszczam. Sorki Andrzej.
Przeproś Bociana.Ja i tak mam twoje przeprosiny gdzieś.
Juz wiem. Pozdrawiam Was. Pamiętajcie o kondonach fagasy.
Ndrangheta napisał(a):wadera napisał(a):Ndrangheta napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Dobra, ja odpuszczam. Sorki Andrzej.
Przeproś Bociana.Ja i tak mam twoje przeprosiny gdzieś.
Juz wiem. Pozdrawiam Was. Pamiętajcie o kondonach fagasy.
Hmmm...a ty pamiętaj o tym... :
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
Znowu zmieniłeś nicka uosiu?
Ndrangheta napisał(a):Znowu zmieniłeś nicka uosiu?
Ndrangheta napisał(a):wadera napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Znowu zmieniłeś nicka uosiu?
Ty do mnie to...? O co ci chodzi,suonko ??
Wpierdzielasz się w temat, ale po avatarku widze kim jesteś. Na drzewo.
Ndrangheta napisał(a):wadera napisał(a):Ndrangheta napisał(a):wadera napisał(a):Ndrangheta napisał(a):Znowu zmieniłeś nicka uosiu?
Ty do mnie to...? O co ci chodzi,suonko ??
Wpierdzielasz się w temat, ale po avatarku widze kim jesteś. Na drzewo.
Mogę na drzewo,ale ty wcześniej na szczaw.
Pozdrów boćka panie 3tematowy od nowości. Wal się również wocial.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom