majkik75 napisał(a):Oczywiście London Eye - mus być
Bilety kupione wcześniej, za nas 114,5 GBP
megidh napisał(a):majkik75 napisał(a):Oczywiście London Eye - mus być
Bilety kupione wcześniej, za nas 114,5 GBP
Aby uczcić platynową rocznicę panowania królowej Elżbiety, London Eye wczoraj zamienił się w Pub z lat 50-tych XX wieku.
Z tego powodu ceny biletów poszybowały w górę. Przejażdżka wystrojoną kapsułą kosztuje 65 funtów. No ale w cenie są dwa ulubione drinki królowej.
A piszesz "kochałam" ... Czyli coś się stało, że już nie "kochasz" ... ? Jeśli mogę spytać ...
Londyn tętni. Żadna inna stolica przez nas odwiedzona, nie żyje jak Londyn. Jasne, w Berlinie czy Rzymie jest też momentami "gorąco" ale to jest coś innego. I ten tygiel kulturowy.
Katerina napisał(a):Po drugie, Londyn jaki znam nie jest Londynem z Twoich zdjęć - które są piękne - jak zawsze .
Czy zakocham się ponownie?
Let's see
Po trzecie - odfastrygowali sie od UE. Tego nie mogę im wybaczyć.
Kapitańska Baba napisał(a):Sporo ta wycieczka Was wyniosła ale....warto było
p_majer napisał(a):Świetna relacja
Dziękuję, że mogłem z Tobą pozwiedzać Lądek Zdrój
woojtekg napisał(a):Dzięki za relacje.
My mamy to szczęście, że jest i miejscówka i transport z lotniska a to już spora oszczędność.
mr-owl napisał(a):Fajna relacja, sporo miejsc odwiedziliscie, ktorych nie znalem mimo, ze mieszkalem jeszcze w tamtym roku w Londynie. Wakacje, tzw days out, weekend breaks w UK obecnie sa tak drogie, ze ludzie czesto wola poleciec gdzies do innego kraju. Czesto wychodzi tak, ze pociag z Londynu np do Manchesteru jest drozszy niz przelot np na Teneryfe albo do Grecji. Polecam Szkocje, Edynburg i koniecznie chociaz ze 2-3dni w gorach. Szczegolnie dla fanow Harrego Pottera to obowiazkowa wycieczka. Tanio nie bedzie napewno ale raz wybrac sie naprawde warto.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom