maniak1977 napisał(a):Panowie i Panie...
czy ktoś orientuje sie może czy jest w okolicy jakiś Lidl ? lub coś podobnego ?
A tak wogóle to co warto tam odwiedzić ?
z góry dziekuje za jakąkolwiek informacje
pozdrawiam
amatus1 napisał(a):Janusz jak na raz to sporo zwiedził:) na pewno trochę go to kosztowało a chyba najwięcej szwagierkę:):)
fish74 napisał(a):amatus1 napisał(a):Janusz jak na raz to sporo zwiedził:) na pewno trochę go to kosztowało a chyba najwięcej szwagierkę:):)
Było na zmianę : jeden dzień plażing , jeden zwiedzanie ...dla mnie ok ale jak to mówią :jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził za to w tym roku każdy będzie robił co będzie chciał ...
W miejscach podanych powyżej oczywiście nie byłem we wszystkich , za dużo na raz .Poza tym jest motywacja żeby kiedyś powrócić w te okolice bo na pewno warto.
Zazdroszczę Wam że juz za kilka dni wyjeżdżacie i trzymam kciuki za aurę .
Slomka napisał(a):Witam! Na forum jestem pierwszy raz. I pierwszy raz będę w lipcu na Chorwacji. Wybór padł na Lokva Rogoznica. Mam prośbę, jeśli stali bywalcy mogliby mi odpowiedzieć:
-pierwsze i najważniejsze dla mnie pytanie: czy ktoś za/kojarzy apt High Life? Strasznie jestem ciekawa, jak daleko od morza, czy bardzo wysoko i ogólnie jak wyglądają...
- jak wygląda dno? czy kamieniste? czy drobny żwirek? jadę z małymi dziećmi, stąd pytanie
-czy warto brać i kuny i euro? Jak Wy robicie?
-czy warto brać namiot na plażę? karimaty? parasol?
-czy jeździliście do Omis autobusem? czy komunikacja miejska w ogóle tam funkcjonuje?
-jakie maski polecacie? i czy płetwy brać?
Z góry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na plaży!
amatus1 napisał(a):Okazało się po przyjezdzie do Lokvy Rogoznicy ze mój gospodarz ma wolny apartament gdyż nawaliło auto ludziom po drodze i jest wolny do 14 lipca. Apartament nas bardzo dobrym standardzie 250 m od morza. 2 sypialnie i salon. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv bądź maila. Cena będzie dobra. Gospodarz jest dobrym człowiekiem, jeździmy tu od 3 lat.
fish74 napisał(a):amatus1 napisał(a):Okazało się po przyjezdzie do Lokvy Rogoznicy ze mój gospodarz ma wolny apartament gdyż nawaliło auto ludziom po drodze i jest wolny do 14 lipca. Apartament nas bardzo dobrym standardzie 250 m od morza. 2 sypialnie i salon. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv bądź maila. Cena będzie dobra. Gospodarz jest dobrym człowiekiem, jeździmy tu od 3 lat.
Nie wiem czy dobrze kojarzę daty ale czy to aby nie ktoś z forum miał tam być ?
Jeżeli ktoś może na szybko przytulić ten apartamencik to mogę śmiało polecić okolice jak i sama miejscówkę że nie wspomnę o towarzystwie nad sobą
Pewnie do banku kwater warto by zgłosić bo szkoda by stał pusty .
yanek37 napisał(a):fish74 napisał(a):amatus1 napisał(a):Okazało się po przyjezdzie do Lokvy Rogoznicy ze mój gospodarz ma wolny apartament gdyż nawaliło auto ludziom po drodze i jest wolny do 14 lipca. Apartament nas bardzo dobrym standardzie 250 m od morza. 2 sypialnie i salon. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv bądź maila. Cena będzie dobra. Gospodarz jest dobrym człowiekiem, jeździmy tu od 3 lat.
Jeżeli ktoś może na szybko przytulić ten apartamencik to mogę śmiało polecić okolice jak i sama miejscówkę że nie wspomnę o towarzystwie nad sobą
Kalendarz wakacyjny 2018 wskazuje tylko to :
30.06-14.07 kazikj1,Chorzów-Lokva Rogoznica-Ruskamen,Renault Megane III kombi(N)+Peugeot 307 sw.
amatus1 napisał(a):yanek37 napisał(a):fish74 napisał(a):amatus1 napisał(a):Okazało się po przyjezdzie do Lokvy Rogoznicy ze mój gospodarz ma wolny apartament gdyż nawaliło auto ludziom po drodze i jest wolny do 14 lipca. Apartament nas bardzo dobrym standardzie 250 m od morza. 2 sypialnie i salon. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv bądź maila. Cena będzie dobra. Gospodarz jest dobrym człowiekiem, jeździmy tu od 3 lat.
30.06-14.07 kazikj1,Chorzów-Lokva Rogoznica-Ruskamen,Renault Megane III kombi(N)+Peugeot 307 sw.
Nie to inna lokalizacja...
yanek37 napisał(a):amatus1 napisał(a):yanek37 napisał(a):fish74 napisał(a):amatus1 napisał(a):Okazało się po przyjezdzie do Lokvy Rogoznicy ze mój gospodarz ma wolny apartament gdyż nawaliło auto ludziom po drodze i jest wolny do 14 lipca. Apartament nas bardzo dobrym standardzie 250 m od morza. 2 sypialnie i salon. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv bądź maila. Cena będzie dobra. Gospodarz jest dobrym człowiekiem, jeździmy tu od 3 lat.
Nie to inna lokalizacja...
a może jak dwa auta to i dwie lokalizacje...?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne