napisał(a) perpecia13 » 04.04.2017 17:22
Witam,
jestem całkiem "świeża" na forum. Znalazłam je szukając informacji o Lokvie. W lipcu pierwszy raz wybieramy się autem do Chorwacji, własnie do Lokvy. Nie ma zbyt wiele informacji w inetrnecie na jej temat ale to co znalazłam na forum i na rożnych stronach wystarczyło żebyśmy się zdecydowali własnie na tą wioskę. Jedziemy w 2 rodziny- 4 dorosłych i 3 dzieci ( 3, 3, 6 lat). Rezerwowałam apartament ze strony Adriatic.hr. Niestety w googlach nie za wiele dowiedziałam się o tym obiekcie ( choć sprawdziłam wcześniej i stronę adriatic i sam apartament na tyle, na ile mogłam), a na samej mapie w googlach jest on pokazany tylko jako punkt( nie ma nazwy). Chciałam się zapytać czy może ktoś tam mieszkał z forumowiczów lub przynajmniej kojarzy budynek.Z tego co się zorientowałam na mapie to jest to gdzieś w okolicach ( trochę jakby pod - w stronę morza) Senka Apartaments.
No i mam jeszcze pytanie odnośnie tego tunelu. Nie bardzo wiem o co w tym chodzi? Ponoć przez ten tunel i magistralę jest trudne zejście do morza?Na mapach google ciężko cokolwiek zobaczyć a w internecie tak jak pisałam nie wiele jest. Ponoć do plaży mamy około 5 min ale przeczytałam jedna opinie że bardzo stromo w dół i że z dziećmi kiepsko się idzie. Moglibyście przybliżyć mi ten temat?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
- Załączniki:
-