amatus1 napisał(a):Obiekt kojarze, dosyc blisko od morza i wyglada na dosyc zadbany. Gdybys szybciej odezwał sie to mogłbym plecici sprawdzone apartamenty ale mam wrazenie ze dla 8 osob moze byc juz problem...chodz mozna sprobowac...na pewno cena bedzie duzo nizsza niz w Stipe. Podaj maial to Ci wysle.
fish74 napisał(a):amatus1 napisał(a):Obiekt kojarze, dosyc blisko od morza i wyglada na dosyc zadbany. Gdybys szybciej odezwał sie to mogłbym plecici sprawdzone apartamenty ale mam wrazenie ze dla 8 osob moze byc juz problem...chodz mozna sprobowac...na pewno cena bedzie duzo nizsza niz w Stipe. Podaj maial to Ci wysle.
Sądząc po wpisach to pewnie u Iva już full na całe wakacje pewnie będzie ciężko ...
wawik76 napisał(a):My w lipcu będziemy w tym domu apartment-franjic
amatus1 napisał(a):Milo zobaczyc zdjecia miejsce gdzie sie bywało:). czy wasz apartament jest widoczny na zdjeciu powyzej a jeśli tak to czy nie przeszkadzało to, że on był przy samej Jadrance?
elfik44 napisał(a):Oj miło zobaczyć znajome kąty. Ja bywam w Ruskamen na górze za Waszym amartamentem
ulcia666 napisał(a):elfik44 napisał(a):Oj miło zobaczyć znajome kąty. Ja bywam w Ruskamen na górze za Waszym amartamentem
W Chorwacji byliśmy pierwszy raz, ale mam nadzieję, że nie ostatni i z pewnością, jeśli mój mąż ze swoimi lękami wysokości hihihi da się namówić na jeszcze jeden raz, to wylądujemy w tym samym miejscu. Bardzo dużo zwiedzamy, a to miejsce jest doskonałe do wypadów. Pozdrawiam
amatus1 napisał(a):Elfik możesz cos polecić w kwestii wypadów w okolicy:)?Cos mniej znanego może przypadło Wam do gustu-jakieś ciekawe miejsce. My lubimy zaglądnąć w różne miejsca i powoli wyczerpują nam się opcje gdzie można było by w okolicy podskoczyć...jak na ta chwile to zaliczyliśmy: Makarską, Brele, Split, Trogir, Mostar, Medjugorie, Wodpospady Krka, Szybenik. Mieliśmy zamiar podskoczyć wracając z Mostaru na wodospad Kravica ale tak bylismy padniecie po Mostarze, że przejezdzając 10 km od wodospadu odpuściliśmy...W tym roku planujemy wyjazd od razu w czerwcu do Dubrovnika, wcześniej lipcowe masy turystów nas przerażały. Myśleliśmy tez o wizycie na Brac ale tu się wahamy czy autem czy może jakimś małą łódeczka jak ktoś tu opisywał kilkanaście stron wcześniej...cały czas chodzi mi po głowie rafting cetina i chyba w tym roku spróbujemy z rodziną (chodź są lekkie obawy o żone i córkę;) i samotnie chcę wejśc na Św.Vid bo dziewczyny odpadają:). Podrzuć jakieś ciekawe pomysły:)
elfik44 napisał(a):amatus1 napisał(a):Elfik możesz cos polecić w kwestii wypadów w okolicy:)?Cos mniej znanego może przypadło Wam do gustu-jakieś ciekawe miejsce. My lubimy zaglądnąć w różne miejsca i powoli wyczerpują nam się opcje gdzie można było by w okolicy podskoczyć...jak na ta chwile to zaliczyliśmy: Makarską, Brele, Split, Trogir, Mostar, Medjugorie, Wodpospady Krka, Szybenik. Mieliśmy zamiar podskoczyć wracając z Mostaru na wodospad Kravica ale tak bylismy padniecie po Mostarze, że przejezdzając 10 km od wodospadu odpuściliśmy...W tym roku planujemy wyjazd od razu w czerwcu do Dubrovnika, wcześniej lipcowe masy turystów nas przerażały. Myśleliśmy tez o wizycie na Brac ale tu się wahamy czy autem czy może jakimś małą łódeczka jak ktoś tu opisywał kilkanaście stron wcześniej...cały czas chodzi mi po głowie rafting cetina i chyba w tym roku spróbujemy z rodziną (chodź są lekkie obawy o żone i córkę;) i samotnie chcę wejśc na Św.Vid bo dziewczyny odpadają:). Podrzuć jakieś ciekawe pomysły:)
Rafting Centina polecam z całego serca, tylko na żmije uważajcie bo nam w tamtym roku wpadła do pontonu:)) Strachu było co nie miara. Wodospady Kravica boskie. Co jeszcze?? Ruiny miasta Solana, koło Splitu, jak navi Cię dobrze poprowadzi to całe zwiedzisz za darmo. Twierdza Klis - my to w tym roku planujemy. Jeziorka w Imostki.
Też zastanawiamy się nad Brac i Hvarem, i tez myślimy czy sami czy jakas zorganizowana wycieczka
W drodze powrotnej polecam jaskinie szkocjańskie na Słoweni
Jak coś jeszcze wymyślę to dam znać:))
amatus1 napisał(a):Sv. Jure odpada, nie bede tam wjeżdzał, szkoda mi autka i nerwów
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne