reniac napisał(a):Witam.
Zamierzam zarezerwować apartament w Villa Pošćer, Magistrala Ivašnjak 1, 21317 Lokva Rogoznica. Czy ktoś może tam był? Jeżeli tak to proszę o jakieś szczegóły. Chodzi mi również o plażę, jaka jest? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje o tym apartamencie.
travian napisał(a):Witam. Czy w samej Lokvie odbywają się np. w weekendy jakieś imprezy tzn. jakaś muzyka na żywo, smażenie rybek czy coś w tym stylu? Czy tego typu atrakcje tylko w Omis?
amatus1 napisał(a):My Michale zastanawiamy sie nad rejsem albo Hvar albo Korcule...samo pływanie po okolicznych wysepkach średnio nam leży. Po ostatniej wizycie na Kornatii dziewczyny marudzą, że samo pływanie ich nie interesuje:)
travian napisał(a):Do Janusza - pewnie jest tak jak piszesz. Jedyna szansa to ten bar na plaży bo gdzieś widziałem chyba na fb nawet zdjęcia z jakiś wieczorków przez nich organizowanych. Przekonam sie na miejscu. Ale jeszce wykorzystując Twoją wiedzę może rzuciłbyś tylko hasłami top 5 rzeczy/miejsc które trzeba zobaczyć/zrobić będac w Lokvie aby potem nie żałować?
travian napisał(a):Witam. Czy w samej Lokvie odbywają się np. w weekendy jakieś imprezy tzn. jakaś muzyka na żywo, smażenie rybek czy coś w tym stylu? Czy tego typu atrakcje tylko w Omis?
szaki17 napisał(a):travian napisał(a):Witam. Czy w samej Lokvie odbywają się np. w weekendy jakieś imprezy tzn. jakaś muzyka na żywo, smażenie rybek czy coś w tym stylu? Czy tego typu atrakcje tylko w Omis?
Camp. "Sirena" organizował (jak u nich bywałem) takie wieczorki, teraz pewnie też
szaki17 napisał(a):travian napisał(a):Witam. Czy w samej Lokvie odbywają się np. w weekendy jakieś imprezy tzn. jakaś muzyka na żywo, smażenie rybek czy coś w tym stylu? Czy tego typu atrakcje tylko w Omis?
Camp. "Sirena" organizował (jak u nich bywałem) takie wieczorki, teraz pewnie też, bywała rybka, zawsze jakiś grill, wino, piwo było fajnie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne