Dzoana792 napisał(a):mam pytanko czy ktoś robił rezerwacje przez booking.hr - Nicola Santic? Zrobiłam rezerwacje w Apartament Neno w Logvie. Zaliczkę wpłaciłam i wczoraj znalazłam jakieś opinie sprzed 4 lat, że po dojeździe na miejsce okazało się,że właściciel nie nie wie o takiej rezerwacji Nie wiem co mam myśleć - masakra. Co prawda to tylko 1 opinia ale w głowie mam mętlik, Czy ktoś cos może słyszał? Hellp!!!!!!!!!!!!
Jula45 napisał(a):Witam serdecznie Może był ktoś z Was w apartamentach Majda w Lokvie? Będę wdzięczna za opinie...
Dzoana792 napisał(a):mam pytanko czy ktoś robił rezerwacje przez booking.hr - Nicola Santic? Zrobiłam rezerwacje w Apartament Neno w Logvie. Zaliczkę wpłaciłam i wczoraj znalazłam jakieś opinie sprzed 4 lat, że po dojeździe na miejsce okazało się,że właściciel nie nie wie o takiej rezerwacji Nie wiem co mam myśleć - masakra. Co prawda to tylko 1 opinia ale w głowie mam mętlik, Czy ktoś cos może słyszał? Hellp!!!!!!!!!!!!
zwiedzajacy napisał(a):Witam, czy ktoś mógłby mi pomóc w rozszyfrowaniu adresu? Dostałem tylko link do apartamentu którego nie mogę wstawić na forum
oraz adres:
Adress is Ivasnjak 1/6 Lokva Rogoznica.
Chciałbym zobaczyć na mapie co to jest i gdzie to jest a nigdzie nie mogę tego namierzyć
A może ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi apartamentami?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne