napisał(a) stew666 » 02.08.2013 19:00
Skoro zostałem wywołany do odpowiedzi to może kilka słów wyjaśnienia, faktycznie to mój pierwszy wyjazd do Cro, tak więc moje "różowe okulary" i spojrzenie na ten kraj jest troszeczkę przebarwione, co nie zmienia faktu, że jest to cudowny kraj, gdzie leżąc nad pięknym lazurowym morzem, spoglądam na góry
Natomiast co do miejsca mojego pobytu, czyli Lokva Rogoźnica Ivaśniak, miejsce ciche, spokojne, bez gwaru i tłumów ludzi, bez szerokiej infrastruktury gastronomicznej, fajerwerków, wodotrysków itp. (żartuję) ale mnie i mojej małżonce zupełnie to nie przeszkadzało, wręcz dla nas była to zaleta. Jadąc tam dokładnie wiedziałem, czego się spodziewać, gdyż mój kolega który namówił mnie na to miejsce i kwaterę ( 3 razy tu był) wszystko mi opowiedział. Tak więc, jeśli ktoś lubi spokojne miejsca i nie przeszkadza mu brak pieknej promenady, restauracji, pizzeri, magicznych uliczek, i innych uciech to polecam. Na koniec dodam, że już rozważamy z małżonką powtórne odwiedzenie tego miejsca w przyszłym roku