annte napisał(a):Czy rezerwujecie apartamenty bezpośrednio u właścicieli czy przez biura???
henius34 napisał(a):annte napisał(a):Czy rezerwujecie apartamenty bezpośrednio u właścicieli czy przez biura???
Zawsze bezpośrednio, najlepiej zabrać się za studiowanie forum w okresie jesienno-zimowym i wtedy zawsze coś się znajdzie ciekawego co polecają inni forumowicze. poz tym bezpośrednio zawsze znaczy taniej
annte napisał(a):henius34 napisał(a):annte napisał(a):Czy rezerwujecie apartamenty bezpośrednio u właścicieli czy przez biura???
Zawsze bezpośrednio, najlepiej zabrać się za studiowanie forum w okresie jesienno-zimowym i wtedy zawsze coś się znajdzie ciekawego co polecają inni forumowicze. poz tym bezpośrednio zawsze znaczy taniej
Decyzję o wyjeździe do Chorwacji podjęliśmy właściwie w sekundę. Niby reklamy nie działają, ale pewnego deszczowego dnia po obejrzeniu jednej w tv zachciało nam się nad takie lazurowe morze i już, decyzja podjęta, jedziemy do Cro. Jeszcze wtedy nie wiedzieliśmy, że można tyle wiadomości uzyskać od innych ludzi, czyli na forum Zaczęliśmy szukać kwatery i trafiliśmy na casamundo.pl, wydaje mi się, że za przystępną cenę przyzwoite warunki, mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Zaliczka już wpłacona. Oby nasz pierwszy wyjazd był udany, w przyszłym roku pewnie będziemy się organizować mniej spontanicznie i na wariata. Tylko kurcze troszkę mam żal, że nie pojedziemy w tym roku w Tatry, oby Chorwacja nam to wynagrodziła
henius34 napisał(a):Może tutaj coś znajdziesz o sv Jurku
forum/viewtopic.php?t=21262
forum/viewtopic.php?t=27486
forum/viewtopic.php?t=18609
Osobiście też polecam wycieczkę na Sv Nikole ale to już na Hvarze. Widoki cudne.
annte napisał(a):Słuchajcie, o co chodzi???
Biuro podróży przysłało nam adres naszego apartamentu.
Ivasnjak bb
Omis-Lokva Rogoznica
HR-21317 Lokva Rogoznica
Co to jest ten Ivansjak?? Czy to jest jakaś dzielnica w Lokvie, ale nie sądzę, bo Lokva nie jest aż tak rozległa, a na mapie pokazuje nam ten Ivan ... jakoś tak w bok od Lokvy, czy to ulica czy co to takiego??? Jak mamy tam trafić???
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne