susia napisał(a):... czy ktoś coś wie o apartamentach u Pana Dragana Jukić?
U niego na pewno nic się nie stało - moja kwatera jest o 500-600m bliżej Medici i jeśli tam nic się nie stało, to tym bardziej u niego.
susia napisał(a):... czy ktoś coś wie o apartamentach u Pana Dragana Jukić?
arabesqa74 napisał(a):Dziś korespondowałam z naszym Gospodarzem i nie ma tragedii. Napisał mi, że domy nie były i nie są zagrożone, oczywiście na wszystko wpływ ma pogoda, wiatr. Dla nich to normalka. Co roku, przy takich upałach wybuchają pożary zarośli.
susia napisał(a):O matko! To naprawdę mieliście przygody.
Opowiedz więcej o Lokvie. Jakie ceny, jakie plaże?
My jedziemy za 2 tygodnie, z córciami 2 i 4 lata. Im pewnie też skrzela wyrosną Pozdrawiam!
caliberka napisał(a):arabesqa74 napisał(a):W ub.r. chodziliśmy na tę, którą pokazałaś na przedostatnim zdjęciu, z tą dużą skałą. O Boże jak za za tym tęsknię!
Minęło 3 dni od powrotu i ja już również tęsknię
susia napisał(a):Ajjajaj:) Jak pięknie I najlepsze, że my dopiero przed My też jedziemy do Ivasnijak. Do Dragana Jukić. Widziałaś może?
Czyli kalimaty jednak się przydadzą. Dziękuję za cenną informację, bo właśnie się zastanawialiśmy, czy brać, czy nie. Jeśli jeszcze jakieś uwagi, to poproszę Strasznie się denerwuję, bo to nasz pierwszy wyjazd z dzieciakami tak daleko. A czy w tym spożywczaku, o którym piszesz można płacić kartą?
Dziękuję za zdjęcia Nie wiem, jak przetrwam jeszcze te dwa tygodnie do wyjazdu. Nie mogę się doczekać.
I to właśnie jest superDzięki Bogu to takie miejsce, w którym nasze najdroższe dzieciaczki devil.gif nie są narażone na nadmiar pokus icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne