kosy111 napisał(a):pytam good_day o termin jego wyjazdu?
bo też się wybieramy się w czerwcu do tego samego hotelu i trochę się obowiam trasy bo jestem "prawiczkiem"
[/b]
No kiedyś musi być ten pierwszy raz Na pewno szczęśliwie zajedziesz
kosy111 napisał(a):pytam good_day o termin jego wyjazdu?
bo też się wybieramy się w czerwcu do tego samego hotelu i trochę się obowiam trasy bo jestem "prawiczkiem"
caliberka napisał(a):Kochani a podpowiedżcie mi jeszcze jedną ważną rzecz Czy walutę opłaca się zabrać od nas z kraju tzn kuny i euro czy lepszy przelicznik jest np tam na miejscu czy korzystać w Lokvie po prostu z bankomatu,ja mam akurat konto w MBanku ? Jak to było np w zeszłym roku czy w Lokvie sa w ogóle bankomaty lub bank gdzie można wymienić walutę np złotówki
good_day napisał(a):Rezerwacje hotelu mamy od 03.06 do 16.06.
Wyjeżdżamy w piątek 01.06
grzegorz158 napisał(a):Ja juz wrocilem
grzegorz158 napisał(a):Jeśli pojedziesz objazdem to uważaj na radar w Austrii ( zaraz za zjazdem z autostrady). Mi tam cykneło fotkę .
arabesqa74 napisał(a):grzegorz158 napisz jak organizowałeś wycieczkę na Hvar i ile kasy i czasu trzeba na taką atrakcję.
Pozdrawiam
Luiza
grzegorz158 napisał(a):arabesqa74 napisał(a):grzegorz158 napisz jak organizowałeś wycieczkę na Hvar i ile kasy i czasu trzeba na taką atrakcję.
Pozdrawiam
Luiza
Ze Splitu regularnie kursują promy Jadralinija. Prom płynie około 2 godzin- cena biletu 47kn w jedna strone. Po przypłynięciu na Hvar czeka autobus, którym można się dostać do Starego Gradu (Stari Grad)- bardzo fajne miasteczko, można pochodzić po ślicznych uliczkach... Powrót analogicznie do przyjazdu- tylko trzeba sprawdzić, o której odjeżdża bus do portu
grzegorz158 napisał(a): Jeśli pojedziesz objazdem to uważaj na radar w Austrii ( zaraz za zjazdem z autostrady). Mi tam cykneło fotkę .
Hadler napisał(a):grzegorz158 napisał(a): Jeśli pojedziesz objazdem to uważaj na radar w Austrii ( zaraz za zjazdem z autostrady). Mi tam cykneło fotkę .
Mi tam cyknęło fotkę w 2010. Do dziś listonosz nie przyniósł pozdrowień z tamtych stron
Oczywiście namawiam do przestrzegania przepisów
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne