caliberka napisał(a):Mam jednak zapytanie : czy ktoś z was zna najkrótszą trasę z Warszawy - do tej miejscowości
Temat "trasa Warszawa - Chorwacja" jest tu i tam znajdziesz najlepszą dla siebie opcję
szaki17 napisał(a):caliberka napisał(a):Mam jednak zapytanie : czy ktoś z was zna najkrótszą trasę z Warszawy - do tej miejscowości
Temat "trasa Warszawa - Chorwacja" jest tu i tam znajdziesz najlepszą dla siebie opcję
BOLETUS napisał(a): Dziś sobie wydrukowałem czystą listę rzeczy, które zabieramy ze sobą. (mamy taką, opracowaną 2 lata temu i według niej pokujemy się w Polsce i w Chorwacji kiedy wracamy) Bardzo ułatwia sprawę. .
caliberka napisał(a):BOLETUS napisał(a): Dziś sobie wydrukowałem czystą listę rzeczy, które zabieramy ze sobą. (mamy taką, opracowaną 2 lata temu i według niej pokujemy się w Polsce i w Chorwacji kiedy wracamy) Bardzo ułatwia sprawę. .
Może jakaś podpowiedż co warto zabrać a o czym zapomnieć Ja niestety przeważnie zabieram za dużo a że jedziemy w 4 dorosłe osoby to trzeba się na pewno ograniczyć
Milka. napisał(a):...no i niestety woda tam jest zimna dużo zimnych prądów tam wypływa
good_day napisał(a): ...jakieś miejsce gdzie dzieciaki mogłyby pojeździć na rolkach, lub rowerze?
good_day napisał(a):A czy do wędkowania w Chorwacji potrzebne są jakieś uprawnienia, typu karta wędkarska, lub pozwolenia lokalne? Na co wędkowałeś? I co udało się złapać?
Milka. napisał(a):Caliberko, jeśli masz problem z kręgosłupem jedżcie przez Austrię -Zagrzeb i na A2 (autostradę)
grzegorz158 napisał(a): Ciekawy jestem czy pogoda dopisze i temperatura wody nie odstraszy bo narazie nie wygląda to różowo. Mam nadzieję, że w tym terminie będzie można skorzystać z rejsu stateczkiem organizowanym przez "kapitana" z Lokvy, o którym Pisaliście wsześniej.
Milka. napisał(a): Koniecznie wezcie buty gumowe do wody(w rogoznicy jest mnóstwo kolczatek...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne