Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lokva Rogoznica

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 01.08.2011 21:10

Widzę że troszkę belfrów będzie w CRO :wink: A tak mało podobno zarabiamy :wink:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 01.08.2011 21:11

Widzę że troszkę belfrów będzie w CRO :wink: A tak mało podobno zarabiamy :wink:
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 02.08.2011 06:48

:D Przypomniał mi się wiersz z dzieciństwa o kanapie i facecie na niej leżącym ale przez szacunek do Twojego męża nie zacytuję go, bo by sie obraził. My zaczynamy powolne pakowanie dziś. Życzę bezpiecznej podróży. My ruszamy w sobotę.
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 02.08.2011 06:53

henius34 napisał(a):Widzę że troszkę belfrów będzie w CRO :wink: A tak mało podobno zarabiamy :wink:

Witaj Heniu.
Prawda jest taka, że gdybyśmy bazowali na pensji mojej żony, to napewno nie smażylibyśmy się na plaży w Chorwacji a i zimny, polski Bałtyk byłby marzeniem. Na szczęście moja żona ma jeszcze męża. :-)
annte
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) annte » 02.08.2011 08:13

henius34 napisał(a):Widzę że troszkę belfrów będzie w CRO :wink: A tak mało podobno zarabiamy :wink:

No coś Ty Henius :) od czerwca mam kontraktowego, więc we wrzesniu sobie odbiję tę Chorwację :P
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 02.08.2011 08:37

BOLETUS napisał(a):

Witaj Heniu.
Prawda jest taka, że gdybyśmy bazowali na pensji mojej żony, to napewno nie smażylibyśmy się na plaży w Chorwacji a i zimny, polski Bałtyk byłby marzeniem. Na szczęście moja żona ma jeszcze męża. :-)

Zależy - mnie w tym roku udał sie i Bałtyk i Adriatyk (żona też nauczyciel) i nie byłem pod namiotem :wink:
Pozdrowionka
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 02.08.2011 08:39

annte napisał(a):

No coś Ty Henius :) od czerwca mam kontraktowego, więc we wrzesniu sobie odbiję tę Chorwację :P

No to jesteś na tym samym stopniu rozwoju co moja żona :lol: , ja na szczęście poziom wyżej :wink:
Pozdrawiam i mam nadzieję dozobaczenia :papa:
annte
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) annte » 02.08.2011 21:11

No i już, przyszła ta chwila :)
Auto zapakowane, o dziwo do Mundzia zmieściły się wszystkie bagaże wraz z lodówką turystyczną. Z listy wszystko odhaczone (chyba wszystko było na liście :)) Teraz tylko noc i jutro punkt 9.oo wyjazd. Czuję, że to będzie ciężka i długa noc jak dla mnie, bo jestem pierwszym kierowcą i już się denerwuję, ale jednocześnie nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie za nas pierwszaków kciuki i do zobaczenia w Dalmacji !!!!!!!!!!
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 03.08.2011 06:51

Kciuki trzymamy. Życzymy szerokości. I do zabaczenia w Dalmacji (plaża w Medici :-))
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 03.08.2011 09:39

Annte dwa lata temu też jechałem mondeo i tankując chorwacką ropę miałem problem z wtryskami paliwa - auto gaslo i co chwila traciło moc, po zatankowaniu w Austrii wszytsko wrociło do normy. Wiem że temat paliwa był poruszany na tym forum i nie chcę Cię straszyć, ale proponował bym zatankować auto do pełna pod koniec Austri,potem w połowie baku dolać sie w CRO i to powinno wystarczyć. Oczywiście jestem daleki od stwierdzenia, że z chorwackim paliwem jest coś nie tak, mówie tylko co mnie spotkało. Od tamtej pory robie tak jak napisałem wyżej i nie mam problemu. Być może to tylko cos z moim mondkiem było nie tak, jednak coś szwankowało. Pozdrawaim serdecznie, trzymam kciuki i życzę powodzenia :wink:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 03.08.2011 09:43

Widzę żu już chyba nie odczytasz tego postu, może to i dobrze nie będziesz miała dylematów. :wink:
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 03.08.2011 09:48

Cześć Heniu.
A może tylko na taką stację trafiłeś? Ja jeżdźę na etylinie więc nie mam problemu z ON.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 03.08.2011 09:55

Byc może. Jak napisałem wyżej jestem daleki od stwierdzenia, że z chorwacka ropą jest coś nie tak. Po prostu tak mi się zdarzyło, może to wina jakiejś trefnej stacji INA lub coś nie tak z moimi wtryskami. Podobno mondeo z tym właśnie silnikiem jest bardzo czułe na paliwo i może dlatego tak się stało. Pozdrawiam
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 03.08.2011 09:57

BOLETUS napisał(a):Cześć Heniu.
A może tylko na taką stację trafiłeś? Ja jeżdźę na etylinie więc nie mam problemu z ON.

Ja mam dwa ropniaki, ale ktoś kiedyś powiedział że: gaz do zapalniczek, ropa do traktorów a benzyna do samochodów... I chuba coś w tym jest :wink:
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 03.08.2011 11:20

Masz w zupełności rację. Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne