Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lokva Rogoznica - Mile

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
infantasy
Odkrywca
Lokva Rogoznica - Mile

Nieprzeczytany postnapisał(a) infantasy » 05.03.2012 13:05

Cześć, poszukuje opinii na temat tego apartamentu.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link w Lokva Rogoznica.
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 05.03.2012 17:42

Byłam w Lokvie w zeszłym roku. Chodziliśmy na spacery, ale przyznam się szczerze, że nie kojarzę tego budynku. Jeżeli mapa na stronie apartamentu nie kłamie nt. jego lokalizacji, to jest znacznie więcej niż 150 m od morza i dosyć mocno pod górkę z powrotem. Ale to przecież wakacje i jeżeli to faktycznie zaznaczona ulica to i sklepik, i bar, i poczta po drodze, a atmosfera miejscowości równie ważna jak lokalizacja apartamentu :D Pozdrawiam
infantasy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) infantasy » 05.03.2012 18:43

Dzięki za odpowiedź. Sama miejscowość jest chyba ok. Plaża wygląda dość przyjemnie. Dom jest poniżej magistrali do Splitu. Odlogłosć do morza nawet jakby była 200 m to też nie tragedia. Hmmm ... może coś z tego będzie.
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 05.03.2012 18:56

infantasy
Dom jest powyżej magistrali.Byłem w apartamencie Peric zaraz koło tego domu.Widok z balkonów super.Do plaży ok.150 m.Plaża ok .przejście na plaże tunelem pod drogą .Spokój cisza .
infantasy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) infantasy » 05.03.2012 19:02

Faktycznie, lokalizacja jest ponad drogą i to sporo. Musiałem zmylić z innym obiektem. Ostatnio "przesiałem" mnóstwo linków i za dużo juz tego. Ale dobrze za zadałem pytanie na forum. Mam dwie pozytywne odpowiedzi. Dzięki.
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 05.03.2012 19:05

Jedna mała uwaga: prawie wszystkie apartamenty w Lokvie Rogoznicy znajdują się powyżej magistrali. Dla nas nie było to problemem - są takie "oryginalne" przejścia pod magistralą. Mało przyjemne, ale bezpieczniejsze niż przebieganie przez drogę. Na mapie apartamentu masz zaznaczoną magistralę kolorem nad samym morzem. Najważniejsze to myśleć pozytywnie. Owocnych negocjacji.
Ps. Kiedy planujecie wyjazd?
baak4
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baak4 » 05.03.2012 19:07

Pod apartament fajny podjazd :lol: na 2 czasami na 1 biegu.
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 05.03.2012 19:12

Baak4 - nie wiem na którą plaże chodziliście, ale z tej na prawo od tunelu, było widać camp. Mam fajne zdjęcie jak gość przez pół godziny usiłował sforsować podjazd przy tym campingu i z połowy "górki" zjeżdżał na wstecznym :lol:
infantasy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) infantasy » 05.03.2012 19:17

Wyjazd: poczatek sierpnia na 10 dni. Troszkę wczesniej znalazłem rewelacyjny apartament na Hvar. (Generalnie na wyspach jest wyższy standard za porównywalne pieniądze) ale tudzież zaistniała konieczność przepraw promowych co jednak jest pewnym utrudnieniem. Lokva wygląda dobrze.
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 05.03.2012 19:24

Kurczę, szkoda - my będziemy od 12.08. Kiedyś, jak trochę "pozwiedzamy", to może również jakaś wyspa. :coool:
infantasy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) infantasy » 05.03.2012 19:30

Nie martw się. Na pewno spotkasz rodaków. Trend jest taki iż coraz więcej wyjeżdża nas do Chorwacji. Przejazd przedraża imprezę ale ta woda i pogoda ... rekompensuje wszystko. Warto wyłożyć więcej za takie widoki.
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 05.03.2012 19:38

Do dokładnie takiego zdania doszedł mój Małżonek, który był największym wrogiem wyjazdu do Chorwacji - do momentu aż się tam znalazł :lol: :lol: :lol:
Ps. Nasi rodacy za granicą częstokroć wręcz unikają siebie nawzajem. Dziwne, ale prawdziwe 8O
crono
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crono » 08.03.2012 11:04

Dla odpoczywających w Lokvie Rogoźnicy polecam szlak na górę SV.VID,nie zapomniane widoki. Uwaga , nie dla małych dzieci.
interwojt
Plażowicz
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) interwojt » 08.03.2012 20:08

To się spotkamy, bo wybieramy się do tego samego apartamentu co Wy, na przełomie lipca i sierpnia:) Pozdro
brunor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) brunor » 09.03.2012 21:07

crono napisał(a):Dla odpoczywających w Lokvie Rogoźnicy polecam szlak na górę SV.VID

Czy szlak prowadzi przez miasteczko Lokva, a potem dalej koło cmentarza? Czy dobrze kombinuję?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Lokva Rogoznica - Mile
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone