kafur napisał(a):Ponawiam pytanie ! bo już za dwa tygodnie jadę i nic nowego się nie dowiedziałem o tej wioscekafur napisał(a):No nie wierze że jeszcze nikt w tym sezonie nie był w Lokvie Rogoznycy?
stick dzieki za info kwaterki już mamy od dawna po 11 ojro od głowy.Jeśli możesz to napisz mi czy tam jest jakiś sklepik lub jakaś knajpa.stick napisał(a):kafur napisał(a):Ponawiam pytanie ! bo już za dwa tygodnie jadę i nic nowego się nie dowiedziałem o tej wioscekafur napisał(a):No nie wierze że jeszcze nikt w tym sezonie nie był w Lokvie Rogoznycy?
W tym roku nie byłem, ale bywałem w zeszłym na plaży w Lokvie. Plaża super! Natomiast sama Lokva to raczej baza wypadowa i noclegowa. Do plaży się schodzi tunelem pod Jadranką, idzie się kilka minut. Co do cen, to w zeszłym roku w Baska Voda w 25 minut znaleźliśmy kwaterę za 10 Euro od osoby (całkiem blisko plaży - jadąc w ciemno) i cena 10,50 w Lokvie nie jest wielką rewelacją. Wioska jest zadbana, widziałem dużo nowych domów, kwatery dobrze wyposażone. Pamiętam, że nawet w jednej willi był inetnet (a w Basce jak zapytałem gospodarza o internet, to powiedział, że jego syn dowie się gdzie to można kupić
Generalnie dobre miejsce do wypoczynku, ale moje dzieci chyba by się tam zanudziły.
kafur napisał(a):stick dzieki za info kwaterki już mamy od dawna po 11 ojro od głowy.Jeśli możesz to napisz mi czy tam jest jakiś sklepik lub jakaś knajpa.stick napisał(a):kafur napisał(a):Ponawiam pytanie ! bo już za dwa tygodnie jadę i nic nowego się nie dowiedziałem o tej wioscekafur napisał(a):No nie wierze że jeszcze nikt w tym sezonie nie był w Lokvie Rogoznycy?
W tym roku nie byłem, ale bywałem w zeszłym na plaży w Lokvie. Plaża super! Natomiast sama Lokva to raczej baza wypadowa i noclegowa. Do plaży się schodzi tunelem pod Jadranką, idzie się kilka minut. Co do cen, to w zeszłym roku w Baska Voda w 25 minut znaleźliśmy kwaterę za 10 Euro od osoby (całkiem blisko plaży - jadąc w ciemno) i cena 10,50 w Lokvie nie jest wielką rewelacją. Wioska jest zadbana, widziałem dużo nowych domów, kwatery dobrze wyposażone. Pamiętam, że nawet w jednej willi był inetnet (a w Basce jak zapytałem gospodarza o internet, to powiedział, że jego syn dowie się gdzie to można kupić
Generalnie dobre miejsce do wypoczynku, ale moje dzieci chyba by się tam zanudziły.