Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lokva Rogoznica koło Omiś

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kafur
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafur » 07.06.2007 16:59

No nie wierze że jeszcze nikt w tym sezonie nie był w Lokvie Rogoznycy?
kafur
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafur » 22.06.2007 19:38

kafur napisał(a):No nie wierze że jeszcze nikt w tym sezonie nie był w Lokvie Rogoznycy?
Ponawiam pytanie ! bo już za dwa tygodnie jadę i nic nowego się nie dowiedziałem o tej wiosce :D :roll:
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 23.06.2007 11:03

kafur napisał(a):
kafur napisał(a):No nie wierze że jeszcze nikt w tym sezonie nie był w Lokvie Rogoznycy?
Ponawiam pytanie ! bo już za dwa tygodnie jadę i nic nowego się nie dowiedziałem o tej wiosce :D :roll:

W tym roku nie byłem, ale bywałem w zeszłym na plaży w Lokvie. Plaża super! Natomiast sama Lokva to raczej baza wypadowa i noclegowa. Do plaży się schodzi tunelem pod Jadranką, idzie się kilka minut. Co do cen, to w zeszłym roku w Baska Voda w 25 minut znaleźliśmy kwaterę za 10 Euro od osoby (całkiem blisko plaży - jadąc w ciemno) i cena 10,50 w Lokvie nie jest wielką rewelacją. Wioska jest zadbana, widziałem dużo nowych domów, kwatery dobrze wyposażone. Pamiętam, że nawet w jednej willi był inetnet (a w Basce jak zapytałem gospodarza o internet, to powiedział, że jego syn dowie się gdzie to można kupić ;-)
Generalnie dobre miejsce do wypoczynku, ale moje dzieci chyba by się tam zanudziły.
kafur
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kafur » 23.06.2007 12:24

stick napisał(a):
kafur napisał(a):

W tym roku nie byłem, ale bywałem w zeszłym na plaży w Lokvie. Plaża super! Natomiast sama Lokva to raczej baza wypadowa i noclegowa. Do plaży się schodzi tunelem pod Jadranką, idzie się kilka minut. Co do cen, to w zeszłym roku w Baska Voda w 25 minut znaleźliśmy kwaterę za 10 Euro od osoby (całkiem blisko plaży - jadąc w ciemno) i cena 10,50 w Lokvie nie jest wielką rewelacją. Wioska jest zadbana, widziałem dużo nowych domów, kwatery dobrze wyposażone. Pamiętam, że nawet w jednej willi był inetnet (a w Basce jak zapytałem gospodarza o internet, to powiedział, że jego syn dowie się gdzie to można kupić ;-)
Generalnie dobre miejsce do wypoczynku, ale moje dzieci chyba by się tam zanudziły.
stick dzieki za info kwaterki już mamy od dawna po 11 ojro od głowy.Jeśli możesz to napisz mi czy tam jest jakiś sklepik lub jakaś knajpa. :D
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 23.06.2007 13:03

kafur napisał(a):
stick napisał(a):
kafur napisał(a):

stick dzieki za info kwaterki już mamy od dawna po 11 ojro od głowy.Jeśli możesz to napisz mi czy tam jest jakiś sklepik lub jakaś knajpa. :D

Niestety nie wiem. Początkowo mieliśmy zamiar jechać właśnie do Lokvy...
ale trafiliśmy do Baski... W tej części Lokvy, w której kilka razy plażowaliśmy był malutki sklepik koło drogi, było to niedaleko kampu.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Lokva Rogoznica koło Omiś - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone