Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

lokum w południowej Dalmacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dąbrówka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dąbrówka » 12.01.2007 23:05

Witam ponownie (szczególnie Krzycha, bo też jestem z Gdyni:) Dziękuję wszystkim za informacje. Zdecydowałam sie na sierpień, ponieważ mam dziecko w wieku szkolnym a drugie od września idzie do I klasy, więc nadrobić 2 tyg. szkoły to dużo. Rok temu spędziłam pierwszą połowę września we Włoszech a potem moje biedne dziecię siedziało do 23:00 codziennie nadrabiając zaległości w ćwiczeniach i zeszycie a teraz będzie dwójka szkolnych!
Krzychu, znalazłam sama (zanim przeczytałam twój post) apart. MACAN w Igrane - czy to w nim byłeś? Cena w tym roku bez taksy to 117eur. Trochę sporo ale juz nie mam pomysłów gdzie szukać dalej????
Rich72, skorzystałam z poleconych stronek i podoba mi się co polecasz ale nie mogę się doczytać czy te ceny są aktualne - 95 euro za taki pokój na tyle osób - jakoś tanio co?
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 13.01.2007 05:37

Dąbrówka - podałem ceny ile myśmy płacili - za 2 tygodnie od 13 do 26 sierpnia żeśmy przebywali i mogę stwierdzić że nawet tłok nie był straszny.

100 E doba wyszło więc po 33 E na rodzinkę a appartman dla mnie rewelacja :D
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 13.01.2007 09:15

dąbrówka napisał(a):Krzychu, znalazłam sama (zanim przeczytałam twój post) apart. MACAN w Igrane - czy to w nim byłeś? Cena w tym roku bez taksy to 117eur. Trochę sporo ale juz nie mam pomysłów gdzie szukać dalej????

Lokal, o którym mówiłem to Villa Šulenta, znajdziesz na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, opcja A6+2. Nie ma w nim klimy ani TV sat, ale jest względnie niedrogi.
Mam też namiar na inną willę w Igrane, gdzie musielibyście wziąć dwa apartamenty za wyższą cenę, ale dostajecie wyższy standard.
dąbrówka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dąbrówka » 13.01.2007 11:19

Super!!!! Dziękuję bardzo - myślę ,że to strzał w 10!!! Dam znać czy udało mi się dokonoac rezerwacji:) Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.01.2007 21:49

IGRANE polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Trochę o Igrane. forum/viewtopic.php?t=8316
dąbrówka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dąbrówka » 15.01.2007 10:06

Krzychu i Rich, w sobotę wysłałm mailem zapytania o rezerwację na polecone przez was apartamenty (pisałam w j. angielskim). Nie mam jeszcze odpowiedzi. Jak wy załatwialiście sprawę rezerwacji : mailowo czy telefonicznie i w jakim języku?

Darek, dzięki na info o Igrane:)
dąbrówka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dąbrówka » 15.01.2007 10:15

Darek, także super apartament - wysłałam zapytanie (nie widzę cen za ten rok).
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 15.01.2007 12:16

z Milisicami czyli właścicielami appartmanów Luka korespondowaliśmy w j. angielskim. Jeśli znasz język możesz spróbować zadzwonić żeby zapytać czy dostali meila. Jest jeszcze wcześnie więc nie koniecznie codziennie pocztę sprawdzają. Być może że mają dostęp do neta tylko w pracy więc poczekaj może do wtorku i jeśli nie będzie odp. to albo napisz ponownie albo zadzwoń żeby się przypomnieć. Ja wszystko załatwiałem meilem, dopiero w ostatni dzień przed przyjazdem prosił mnie abym posłał sms-a jak będziemy już w Cro aby wiedzieli o której się nas spodziewać

Pozdrav :D
dąbrówka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dąbrówka » 15.01.2007 12:22

Dzięki za podpowiedź. Tak też zrobię - poczekam do środy i jak nikt się nie odezwie to zadzwonię (angielskim władam, więc nie ma problemu).
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 15.01.2007 16:28

dąbrówka napisał(a):Krzychu i Rich, w sobotę wysłałm mailem zapytania o rezerwację na polecone przez was apartamenty (pisałam w j. angielskim). Nie mam jeszcze odpowiedzi. Jak wy załatwialiście sprawę rezerwacji : mailowo czy telefonicznie i w jakim języku?

Ja rezerwację załatwiam zawsze mejlowo. Jeśli jesteś jednak niecierpliwa :-) to możesz zadzwonić - Nela mieszkała ponad 20 lat w Australii, więc bez problemu dogadasz się z nią po angielsku.
dąbrówka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dąbrówka » 18.01.2007 10:28

Rich72, proszę o kontakt nr gg 5174884 - wysłałam też wiadomość na twoje gg :)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

lokum w południowej Dalmacji - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone