Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rodaivuk

Nieprzeczytany postnapisał(a) rodaivuk » 26.11.2013 09:35

marze_na napisał(a): I mimo, że Orebic to duża miejscowość mnie osobiście brakowało tam klimatu.

Moim zdaniem nie mimo a raczej przez to, że to duża, na półwyspie najwiękasza, miejscowość.
Odwiedzam Orebić w celach konsumpcyjnych i zakupowych. Mieszkać wakacyjnie tam bym nie chciał choć jest w Orebiću kilka miejsc wartych odwiedzenia.
rocker
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rocker » 28.01.2014 01:46

odgrzeje kotleta, może mi ktoś napisać więcej informacji o samym Orebiciu. Jakiego typu jest to miejscowość czy pomimo swojej wielkości jest tam spokojnie czy bardziej przypomina Makarską?
Wybieram się pierwszy raz na półwysep w tym roku i szukam czegoś pomiędzy imprezowym centrum a spokojem na plaży. I żeby było blisko do niej w rozsądnych cenach :) w zeszłym roku odwiedziłem Promajne pod Makarską i byłem zachwycony i do czegoś takiego bym chciał dążyć w tym roku
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2014 07:51

rocker napisał(a):odgrzeje kotleta, może mi ktoś napisać więcej informacji o samym Orebiciu. Jakiego typu jest to miejscowość czy pomimo swojej wielkości jest tam spokojnie czy bardziej przypomina Makarską?
Wybieram się pierwszy raz na półwysep w tym roku i szukam czegoś pomiędzy imprezowym centrum a spokojem na plaży. I żeby było blisko do niej w rozsądnych cenach :) w zeszłym roku odwiedziłem Promajne pod Makarską i byłem zachwycony i do czegoś takiego bym chciał dążyć w tym roku

Cześć.

Poczytaj tu:
peljesac-orebic-t39728.html
pytanie-o-orebic-t40643.html
orebic-t18154.html
peljesac-orebic-i-nie-tylko-w-14-dniach-t30589.html
orebic-t24223.html
orebic-po-raz-4-i-na-pewno-nie-ostatni-t29392.html
pare-pytan-o-orebic-t28956.html
peljesac-orebic-t31274.html
orebic-2013-t41998.html
search.php

Pozdrawiam
:papa:
ogvip
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogvip » 04.02.2014 17:01

rocker napisał(a):odgrzeje kotleta, może mi ktoś napisać więcej informacji o samym Orebiciu. Jakiego typu jest to miejscowość czy pomimo swojej wielkości jest tam spokojnie czy bardziej przypomina Makarską?

Cześć,
czy masz jakiś namiar na Promajne? Jeśli tak to poproszę.
Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko