MorskiPas napisał(a):niedzwiedz40 napisał(a):hah w Erze no ja własnie planuje coś takiego , ponton lub rib 4,5m sterówka z tyłu i cały przód platforma do opalania i spania , nad całością rozkładany namiot , wygód tu nie będzie ale do przygody wystarczy
To bardziej survival niż turystyka
Czy zamierzasz na tym spać? Jeśli tak to gdzie, bo w marinach wyjdzie pewnie drożej niż na kwaterze, w portach miejskich niewygodnie i jakoś tak głupio spać wśród przechodniów, a na kotwicy niezbyt bezpiecznie?
W pontonie o długości 4,5 metra w środku jest ok. 110-120 cm szerokości, a to dla 2 osób trochę mało do wygodnego spania. Wiem, bo spałem w pontonie nakrytym plandeką na parkingu w drodze do Chorwacji.
pozdrav K
no wlaśnie taki survival w zatoczkach , spanie ma byc na tej platformie a cały majdan pod . co dwa dni do jakiegoś portu pod prysznic i takie tam a reszte czasu dzicz w tym roku się wylamałem (pod naciskiem lubej ) i byłem w Egipcie hotel 5 gwiazdek wszystkie wygody więc w przyszłym sezonie ja decyduje i wybieram totalny survival coś na przykład tych z 4x4