Witam Kochani.
Napiszcie czy w Chorwacji są lody włoskie tzn. z automatu i jakie są ich ceny. Napiszcie gdzie są najlepsze. Informacja ta będzie dla mnie bardzo cenna.
Pozdrawiam wszystkich.
Myszadtg napisał(a):Witam Kochani.
Napiszcie czy w Chorwacji są lody włoskie tzn. z automatu i jakie są ich ceny. Napiszcie gdzie są najlepsze. Informacja ta będzie dla mnie bardzo cenna.
Pozdrawiam wszystkich.
Grzegorz Ćwik napisał(a):Co mają wspólnego prawdziwe lody włoskie z automatem. To tylko głupi nasz pomysł na takie określenie.
W całych Włoszech, a przemierzyłem je we wszystkich kierunkach nie spotkałem nawet jednego automatu. To profanacja i obraza czci i godności Włocha.
Proszę tej nazwy już nigdy nie powtarzać. Prawdziwe lody włoskie są najlepsze na świecie, i ci którzy je próbowali, myślę, że sa takiego samego zdania, Ale tylko prawdziwe lody w prawdziwych lodziarniach.
Pozdrawiam. Grzegorz. [/url]
Myszadtg napisał(a):Przecież ja tylko zapytałam, a zaraz zrobi się z tego awantura.
Dziękuję za odpowiedzi dla mnie bardzo cenne.
Pozdrawiam wszystkich
yeti33 napisał(a):Lody z automatu są w Chorwacji. Najlepsze jakie do tej pory jadlam byly w Seline k/Starigradu.Bylo to niestety juz 5 lat temu i nie wiem czy jeszcze można je tam spotkać.Dziennie rano mlody meżczyzna przypchal taki wozek z automatem i od razu robila się kolejka po lody.Było to blisko centrum tej miesciny przy Jadrance.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne