czy sa dostepne?? ponoc na niektorych kempingach sa dostepne wneki w chlodziarkach na kluczyk ???oczywiscie za oplata???
czy ktos sie spotkal i jak wy radzicie sobie z zywnoscio???
rafaoo napisał(a):my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków
grog napisał(a):czy sa dostepne?? ponoc na niektorych kempingach sa dostepne wneki w chlodziarkach na kluczyk ???oczywiscie za oplata???
czy ktos sie spotkal i jak wy radzicie sobie z zywnoscio???
EBU napisał(a):rafaoo napisał(a):my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków
Proszę napisz gdzie był ten kemping, wyjeżdżam za trzy dni, jadę z dziećmi i zależy mi na lodówkach
ebu@wp. pl
Edyta
EBU napisał(a):rafaoo napisał(a):my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków :)
Proszę napisz gdzie był ten kemping, wyjeżdżam za trzy dni, jadę z dziećmi i zależy mi na lodówkach
ebu@wp. pl
Edyta :roll:
petris napisał(a):EBU napisał(a):rafaoo napisał(a):my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków
ebu@wp. pl
Edyta
Camp.Suticla w Podgorze sa tam przyczepy 4 osobowe ca .15 euro z całym wyposazeniem,i lodówki Zanussi.dosc duzy zamrazalnik. napisz do adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Jasiu mowi po polsku mozna cene potargowac.Pozdrowienia