Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

lodówki na kempingu???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grog
lodówki na kempingu???

Nieprzeczytany postnapisał(a) grog » 07.08.2003 12:09

czy sa dostepne?? ponoc na niektorych kempingach sa dostepne wneki w chlodziarkach na kluczyk ???oczywiscie za oplata???
czy ktos sie spotkal i jak wy radzicie sobie z zywnoscio???
andriej
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andriej » 07.08.2003 12:27

Są na tych wielkich kempingach lodówki z boxami na kluczyk. Za nie się płaci. Widziałem też na mniejszych kempingach zwykłe,domowe lodówki,nie zamykane. Ja robie sobie sam lodówkę:) Ucinam z 5 litrowego baniaka od wody szyjkę, nalewam tam zimnej wody i wkładam konserwy. Wodę wymieniam 2 razy dziennie. Działa idealnie. Ja na to mówie watercooling :twisted:
rafaoo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaoo » 07.08.2003 12:44

my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków :)
EBU
lodówki

Nieprzeczytany postnapisał(a) EBU » 11.08.2003 10:45

rafaoo napisał(a):my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków :)

Proszę napisz gdzie był ten kemping, wyjeżdżam za trzy dni, jadę z dziećmi i zależy mi na lodówkach
ebu@wp. pl

Edyta :roll:
JARAWIS
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JARAWIS » 11.08.2003 14:05

grog napisał(a):czy sa dostepne?? ponoc na niektorych kempingach sa dostepne wneki w chlodziarkach na kluczyk ???oczywiscie za oplata???
czy ktos sie spotkal i jak wy radzicie sobie z zywnoscio???

sa lodowki na kampingach. Nie spotkałem sie z tymi na kluczyk ale sa normalne lodowki do ktorych wkładasz jedzenie. Bylismy ponad tydzien na kampie i nikt nam nic nie zjadł :) - czyli co tam wpakujesz do lodowki - napewno wyjmiesz. ! :lol: przynajmniej nam nikt nic nie zjadł !! ba nawet nie wypił !!! (a troszke piwka na wieczor tez tam było)

pozdrawiam.
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 11.08.2003 14:48

Spotkałem się już zarówno ze wspólnymi lodówkami, jak i z takimi na kluczyk - właśnie ostatnio w Pernie, za Orebicem. Płaciłem 12 kun na dobę za to dobrodziejstwo...

J
rafaoo
Odkrywca
Re: lodówki

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaoo » 11.08.2003 20:41

EBU napisał(a):
rafaoo napisał(a):my mieliśmy na przydomowym kempingu kuchnię z kilkoma (5 albo 6) zwykłymi lodówkami bez kluczyków :)

Proszę napisz gdzie był ten kemping, wyjeżdżam za trzy dni, jadę z dziećmi i zależy mi na lodówkach
ebu@wp. pl

w Omisu - autocamp "Lisicina" pozdrawiam :)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 11.08.2003 22:25

EBU napisał(a):

ebu@wp. pl

Camp.Suticla w Podgorze sa tam przyczepy 4 osobowe ca .15 euro z całym wyposazeniem,i lodówki Zanussi.dosc duzy zamrazalnik. napisz do adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Jasiu mowi po polsku mozna cene potargowac.Pozdrowienia
Nadia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nadia » 12.08.2003 06:51

[Camp.Suticla w Podgorze sa tam przyczepy 4 osobowe ca .15 euro z całym wyposazeniem,i lodówki Zanussi.dosc duzy zamrazalnik. napisz do adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Jasiu mowi po polsku mozna cene potargowac.Pozdrowienia[/quote]

Witam serdecznie. Mam pytanie do Ciebie Petris. Za rok wybieram sie właśnie na camp Suticla w Podgorze (mam już dosyć wygodnictwa w hotelach) a śledząc Twoje wypowiedzi widzę, że jesteś już weteranką w wyjazdach campowych. Jeżeli bys mogła napisz na mój adres parę informacji o ww campie. Kiedy rezerwować, jak rozmieszczone są przyczepy (jadę z dzieckiem), ile kosztują jak z zaliczką itp, z góry bardzo Ci dziękuję Ola adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kasia 38
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia 38 » 19.10.2003 17:14

petris napisał(a):
EBU napisał(a):

ebu@wp. pl

Camp.Suticla w Podgorze sa tam przyczepy 4 osobowe ca .15 euro z całym wyposazeniem,i lodówki Zanussi.dosc duzy zamrazalnik. napisz do adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Jasiu mowi po polsku mozna cene potargowac.Pozdrowienia

Cześć Petris. Proszę także o trochę informacji na temat wynajecia przyczepy na camp.Sutikla w Podgorze,chyba że posiadasz takze informacje o innych miejscach gdzie można wynająć przyczepę ,to byłabym bardzo wdzięczna gdybyś napisała na mój adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrowienia :lol: Kasia

Powrót do Kempingi