Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

lodówka turystyczna ...?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kowal38
Cromaniak
lodówka turystyczna ...?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 30.06.2004 05:37

Napewno niektórzy z Was zabierają jakieś jedzenie ze soba.
Mam pytanie.Chcę zabrać kilka kilogramów mięsa i wedlin.Będzie to zapakowane do 10l torby lodówki (6 pojemników z lodem),mięso będzie uprzednio oczywiście zamrożone,poporcjowane i zapakowane próżniowo.
Wyjazd planuję o godz. 18:00 ,przyjazd na miejsce ok 12:00 następnego dnia,czyli około 18 godzin.
Czy ktoś z Was przetestował już transport mięsiwa w ten sposób,w takim czasie i z jakim skutkiem?
Dzięki za komentarze!
ps
(dla osób którym zabieranie jedzenia na wczasy wydaje się dziwne lub zbyteczne)-lubie dobrze zjeść i 1 lub 2 kilo mięsa z grila to dla mnie,syna i żony małe piwo i znika w 5min!
:papa:
maczos
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) maczos » 30.06.2004 07:35

Kowal38 napisał(a):Napewno niektórzy z Was zabierają jakieś jedzenie ze soba.
Mam pytanie.Chcę zabrać kilka kilogramów mięsa i wedlin.Będzie to zapakowane do 10l torby lodówki (6 pojemników z lodem),mięso będzie uprzednio oczywiście zamrożone,poporcjowane i zapakowane próżniowo.
Wyjazd planuję o godz. 18:00 ,przyjazd na miejsce ok 12:00 następnego dnia,czyli około 18 godzin.
Czy ktoś z Was przetestował już transport mięsiwa w ten sposób,w takim czasie i z jakim skutkiem?
Dzięki za komentarze!
ps
(dla osób którym zabieranie jedzenia na wczasy wydaje się dziwne lub zbyteczne)-lubie dobrze zjeść i 1 lub 2 kilo mięsa z grila to dla mnie,syna i żony małe piwo i znika w 5min!

joł... wyjeżdzam dzisiaj... mamy zrobione jedzenie dokładnie tak jak ty ...
Przetestowaliśmy to dwa lata temu i problemu niebyło....(tzn był...lodówka gospodarza okazała sie za mała.. ) ale napewno niemasz sie co martwić ... powodzenia :D
griko1
Odkrywca
witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) griko1 » 30.06.2004 07:43

witam
tylko pamietaj zeby nie przyprawiac miesa zaden czosnek soja nawet papryka tylko sol wszystkie inne przyprawy przyspieszaja psucie sie miesa
ewka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewka » 30.06.2004 08:44

Proponuje zamiast pojemnikow z lodem zamrozona wode w butelkach, po rozmrozeniu przyda sie do picia , ja wkladalam 1,5 litrowe do miękkiej lodówki i przetrwało , ale zeby nie tracic miejsca w lodówce moga byc małe 0,5 litrowe
Granisevic
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Granisevic » 30.06.2004 10:54

ewka napisał(a):Proponuje zamiast pojemnikow z lodem zamrozona wode w butelkach, po rozmrozeniu przyda sie do picia , ja wkladalam 1,5 litrowe do miękkiej lodówki i przetrwało , ale zeby nie tracic miejsca w lodówce moga byc małe 0,5 litrowe

dokladnie tak, rownie dobrze sprawdzaja sie redbulle i inne wynalazki, dzien wczesniej do zamrazarki i jako wklady do lodowki, ja jezdze z dwiema lodowkami, jedna torba z wkladami w postaci zamrozonych puszek a druga wieksza zasilana 12V, calkiem przydatne urzadzenie...w tym roku tez biore gore miecha ze soba
wodnik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wodnik » 30.06.2004 12:11

Kowal38 napisał(a):Napewno niektórzy z Was zabierają jakieś jedzenie ze soba.
Dzięki za komentarze!
ps

PROPONUJĘ:
ZAPAKOWA PRÓŻNIOWO I BEZ ZAMRAŻANIA DO LODÓWKI Z
ZAMROŻONYMI WKLADAMI - praktykowane od 1998r
zamrażania 2-gi raz nie jest wskazane - szczególnie gdy sa dzieci
18 godzin to może się cokolwiek rozmrozić
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 30.06.2004 17:24

dzięki wszystkim
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 30.06.2004 17:27

dzięki wszystkim

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone