Rysio napisał(a):.... Jeden taki z tego forum mi polecił (jak chce niech się przyzna bo ma jakieś doświadczenia w tej kwestii) i właśnie zamówiłem....
Piotrek_B napisał(a):Rysio napisał(a):.... Jeden taki z tego forum mi polecił (jak chce niech się przyzna bo ma jakieś doświadczenia w tej kwestii) i właśnie zamówiłem....
Mi też taki jeden z forum co ma doświadczenie polecil zakup takiego sprzętu 12V/230V
Dziś kupiłem i testuje - póki co test pozytywny
W Auchan sprzedają takie cuś w niezłej cenie:
Piotrek_B napisał(a):Rysio napisał(a):.... Jeden taki z tego forum mi polecił (jak chce niech się przyzna bo ma jakieś doświadczenia w tej kwestii) i właśnie zamówiłem....
Mi też taki jeden z forum co ma doświadczenie polecil zakup takiego sprzętu 12V/230V
Dziś kupiłem i testuje - póki co test pozytywny
W Auchan sprzedają takie cuś w niezłej cenie:
darek1 napisał(a):...A co Ty tam będziesz grzał w Chorwacji ???
pam napisał(a):.... Mam wrażenie, że to taki raczej bajer. ....
Piotrek_B napisał(a):pam napisał(a):.... Mam wrażenie, że to taki raczej bajer. ....
No niekoniecznie taki bajer.
Do HR to zgodzę się wkłady na trase i na powrót wystarczą.
Jak jade do HR to biorę zwykła na wkłady (np. na plaży jak znalazł)
Ale jak masz do pokonania trase która zajmuje Ci np.....3 dni dojazdu to juz gorzej bo gdzie te wkłady schłodzisz ?
Czy ewentualnie jak poruszasz się po innym kraju i pasuje mieć coś do przepicia niekoniecznie w temperaturze otoczenia, która ma np. ok. 50 st.
Nie samą HR człowiek żyje i nie każdy kraj jest tak mały jak HR
tturek napisał(a):....zawsze można kupić kostki lodu na stacji paliw ...
Piotrek_B napisał(a):tturek napisał(a):....zawsze można kupić kostki lodu na stacji paliw ...
Nie w każdym kraju a dokładniej nie w każdych regionach niektórych państw
Poza tym to zawracanie "......" jak jadę to bardziej mi zależy na dotarciu do celu niż zastanawianiu się czy już trzeba zmieniac lód - po co sobie życie komplikować
A poza tym jakby takie coś było gabarytowo większe.....a tak 25 litrów to 25 litrów więc nie wiem w czym problem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi