damianisko5 napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Producent to Garmin a cena 410 PLN z przesylka
I oczywiście 12V/230V ?
Sadeczanin78 napisał(a):Producent to Garmin a cena 410 PLN z przesylka
bluesman napisał(a):i to jest lodówka ? bo na nią nie wygląda cena też nie wskazuje na użycie dobrych materiałów (410zł ?). Firma mi znana i dobra ale z tego co znam to baardzo droga Na pewno ma tylko ogniwo Peltiera.
bluesman napisał(a):Sadeczanin78 napisał(a):Producent to Garmin a cena 410 PLN z przesylka
i to jest lodówka ? bo na nią nie wygląda cena też nie wskazuje na użycie dobrych materiałów (410zł ?). Firma mi znana i dobra ale z tego co znam to baardzo droga Na pewno ma tylko ogniwo Peltiera.
bluesman napisał(a):no cóż, by kogoś zachęcić i polecić produkt nie wystarczy podać cenę i napisać, że się sprawdza Skoro nie wiesz co powoduje obniżenie temperatury i w jakim zakresie to nie jesteś wiarygodny. Poczytaj co to jest ogniwo Peltiera nigdy za dużo wiedzy
Sadeczanin78 napisał(a):bluesman napisał(a):no cóż, by kogoś zachęcić i polecić produkt nie wystarczy podać cenę i napisać, że się sprawdza Skoro nie wiesz co powoduje obniżenie temperatury i w jakim zakresie to nie jesteś wiarygodny. Poczytaj co to jest ogniwo Peltiera nigdy za dużo wiedzy
Nie znam też dokladnej budowy mojego telewizora bo mnie to po prostu nie interesuje i nie jest do szczęścia potrzebne ale wiem że mam na nim krystaliczny obraz i mogę go każdemu polecić i podać cenę :) podobnie z lodówką ...nie obchodzi mnie czy ma jakieś ogniwa czy ich nie ma ważne jest dla mnie czy jest solidna i czy spełnia moje oczekiwania ...i tyle chyba w tym temacie
Sadeczanin78 napisał(a):A dla mnie ważniejsza od parametrów i danych technicznych ważniejsza jest opinia kogoś kto dany produkt użytkuje na codzien i zna jego możliwości w praktyce
Sadeczanin78 napisał(a):Może jakbyś się zatruł i posiedział trochę w zadumie w łazience to byś się trochę zastanowił nad swoim ' mertytorcznym' życiem...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi