napisał(a) piotrulex » 01.08.2018 07:54
Slawek_11 napisał(a):Jeśli chodzi o zakup lodówki turystycznej na więcej niż 1 raz to polecam zainwestowanie w coś lepszej jakości niż lodówki z LIDL-a. Nie mam nic do nich ale widziałem je na żywo i powiem szczerze że szkoda byłoby mi tych 200 stów. Swoją mam juz 11 lat (ELEKTROLUX) i ze względu na jej stan wiekowy chciałem zakupić nową i właśnie rozważałem tą polecaną z LIDL-a.
Odpuściłem i pewnie dalej będę używał swojej aż w końcu padnie.
Nie piszę że jest to zła lodówka po prostu patrze na wykonanie estetyczne i jakość zastosowanych materiałów to obawiam się że mogłaby ta lodówka nie wytrzymać 1 roku u mnie a korzystam z niej kilkanaście razy wciągu 365 dni.
Pozdr.
Nasza z Lidla niebawem kończy swój 2 sezon w cro chodząc non stop. Używana również w domu np na zakupy czy imprezy. Sprawuje się świetnie. Jakość materiałów dla nas bez zarzutu. Jakbyś uważnie poczytał opinie nawet w tym temacie to chyba większość użytkowników je poleca
No chyba, że wozisz ją luzem w dużym bagażniku terenówki, codziennie na zakupy, mając na skróty przez las i wertepy 5km w jedną stronę. Tu faktycznie możesz nie być zadowolony z jakości materiałów