Lechoo napisał(a):To co to za hotel jak nie ma lodówki i gniazdek...
madziaimaciek napisał(a):Podpowiedzcie, czy lepiej kupić torbę termiczną i do niej włożyć wkłady zamrożone, czy jednak lepiej kupić lodówke turystyczną ( ale bez zasilania) Sprawa wygląda tak, ze chcemy przewieść z Polski trochę jedzonka. Jedziemy okolo 1000 km do Ptuja gdzie mamy nocleg. W hotelu nie maja lodówki. Wkłady w lodówce, czy tez torbie wytrzymają około 8-10 h bez otwierania. Pozostaje nam przetrzymać drugie tyle ale jak to rozwiązac, by przez noc to wszystko nie wyszło z lodówki samo ?Dodam, ze nie mam możliwości podpiąć lodówki do gniazdka ...
madziaimaciek napisał(a):Chyba tez tak zrobie, pozamrazam wklady, w razie ,,w,,kupie lod na tankszteli
piotrulex napisał(a):madziaimaciek napisał(a):Chyba tez tak zrobie, pozamrazam wklady, w razie ,,w,,kupie lod na tankszteli
Nie mam pojęcia ile kosztuje to coś na wkłady.
Taką normalną, na 12 i 230V można kupić za mniej niż 2 stówy. Moja z Lidla świetnie chodzi dając między 15 a 20 stopni mniej od temperatury otoczenia. Masło mamy aż za twarde
Jeśli chcesz to kupić tylko na raz to kup cokolwiek najtańsze co spełni Twoje oczekiwania.
Jak chcesz mieć z tego jakiś pożytek to wydaj te 2 stówy. My np używamy na zakupy czy nasiadowek na tarasie. Spełnia swoje zadanie
kadetdudi napisał(a):piotrulex napisał(a):madziaimaciek napisał(a):Chyba tez tak zrobie, pozamrazam wklady, w razie ,,w,,kupie lod na tankszteli
Nie mam pojęcia ile kosztuje to coś na wkłady.
Taką normalną, na 12 i 230V można kupić za mniej niż 2 stówy. Moja z Lidla świetnie chodzi dając między 15 a 20 stopni mniej od temperatury otoczenia. Masło mamy aż za twarde
Jeśli chcesz to kupić tylko na raz to kup cokolwiek najtańsze co spełni Twoje oczekiwania.
Jak chcesz mieć z tego jakiś pożytek to wydaj te 2 stówy. My np używamy na zakupy czy nasiadowek na tarasie. Spełnia swoje zadanie
Potwierdzam to co pisze piotrulex. Ta z Lidla w zupełności wystarcza. Choć jechaliśmy ponad 1200 km z "Twoim pomysłem" i nic się nie rozmroziło.
kondi napisał(a):W LIDLu pojawiła się 29 litrowa lodówka CRIVIT, A+++ z cert. TUV w cenie 199zł, 12V/230V.
Godna uwagi?
Farstone napisał(a):Test zielonego Ravena wypadł pozytywnie. 900 km z Wiednia w bagażniku na spodzie lodówki dwa małe wkłady, chłodzona cała noc w domu i w drodze na postojach wyłączana, po otwarciu wszystkie rzeczy zimne, avocado wręcz lodowate. Temp. Na zewnątrz 26 stopni to w samochodzie mogło być kilka stopni mniej. Polecam produkt.