SimonNysa napisał(a):Witam, czy lodówka TEESA EASY COOL 5001, sprawdzi się w przetransportowaniu produktów z PL do CRO? Nie potrzebuje lodówki na kemping, jedynie w celu transportu żywności i ewentualnie na miejscu żeby czasem na plaży w niej trzymać zimne % i inne takie
jarr25 napisał(a):Witajcie, chciałem kupić lodówkę do samochodu. Potrzebna jest żeby przetrzymać jedzenie do ok. 8 godzin podczas upałów w bagażniku auta. Czy takie coś wystarczy i jest ok? Jak wygląda sprawa z poborem mocy? Czy taka lodówka pobierając z gniazda zapalniczki moc, nie rozładuje akumulatora?
Na aukcji pisze że ta lodówka może zejść do -18 i że ma termostat. Czy rzeczywiście będzie można w bagażniku auta ustawić temp. na -3 i rzeczywiście będzie ją trzymać?
wrzućcie sobie w przeglądarkę
LODÓWKA TURYSTYCZNA 22L 12V/230V + GRZANIE LCD HQ coolbox
( z tym zakazem linków )
edit. Z tym -3 przesadziłem. Nawet do 7 stopni na plus wystarczyło żeby temp. była utrzymywana. Pytam, bo po prostu nie chcę się nadziać na coś o czym nie wiem, a sprawi że lodówka będzie bezużyteczna
marcel232 napisał(a):Waeco CoolFreeze CF-50, pojemność 49l.
jarr25 napisał(a):A słuchajcie, to polecicie co kupić? Naprawdę, lodówka (chłodziarka), ma utrzymać produkty przez kilka godzin w samochodzie w należytej temperaturze. Dobrze żeby nie trzeba się było bawić z jakimiś wkładami, które trzeba mrozić, i wystarczą na trochę i potem znowu i tak w kółko. (Nie wiem - jak się tych wkładów używa i jak się z nimi obchodzi?)
Żeby potrafiła utrzymywać temp. w akceptowalnym poziomie. Powiedzmy że będą tam czereśnie, no to nie wiem 7 stopni? 10? Coś takiego. Tak do mniej więcej ok. takiej ceny 350zł, nie mam potrzeby więcej dawać, chyba że na jakiś wypasiony sprzęt
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi