napisał(a) SingSing74 » 09.06.2018 21:04
amatus1 napisał(a):czytalem czytalem i bardzo duzo jest pozytywów, pojawiaja się jednak uwagi ze nie schodzi do opsiwanych-20. Dziwi mnie, że nie reklamują ludzie.
Czy reklamowałeś, a może słyszałeś o kimś kto reklamował auto, bo paliło więcej niż w katalogu?
Stwierdzenie "do - 20" dotyczy warunków optymalnych, pewnie dotyczy samego powietrza w chłodziarce i nie jest napisane w jakim czasie i przy jakiej temperaturze zewnętrznej zostanie osiągnięte.
Jeżeli czytałeś mój test, to możesz być pewny, że jest rzetelny, bo ja zawsze potrafię przyznać się do błędu po po nieudanych zakupach, podobnie jak ludzie oceniający negatywnie chłodziarkę CAMRY (brak związku z Toyotą - zapewniam
). Takie negatywy dotyczą wszystkich chłodziarek z ogniwem Peltiera, bo producenci piszą bzdury, a ludzie naiwnie w to wierzą.
Słowo "błąd" nie dotyczy mojej chłodziarki. Sam jestem z niej zadowolony, bo przed zakupem byłem świadomy jej wad i zalet. Korzystam na imprezach do schładzania napojów. Wystarcza w zupełności, pod warunkiem włączenia odpowiednio wcześnie lub włożenia napojów wstępnie schłodzonych.
Jeśli jesteś zdecydowany na tego typu sprzęt, to szukaj Campingaz, Ezetil lub Mobicool. To gwarantuje w miarę dobrą jakość plastików. Wydajność w porównaniu z "typowymi chińczykami" jest podobna.
Niedawno kupiłem prawdziwą nową mini lodówkę sprężarkową za 199 zł i w tym roku biorę obie. Ezetil do płynów wszelkiej maści, a lodówkę do przechowywania jedzenia.
Ostatnio edytowano 12.06.2018 11:54 przez
SingSing74, łącznie edytowano 1 raz