niuniek napisał(a):To prawda, jest wyższa i u mnie akurat odpowiednia wysokość od rolety jest zachowana.
Farstone napisał(a):Lodówka turystyczna z Biedronki - opis:
- ekologiczny system chłodzenia
- manualna regulacja chłodzenia w trybie 230 V
- 80 kWh
- system bezpiecznego mocowania
- pojemność: 22 l
- zasilanie 12 V z gniazda zapalniczki
- blokada pokrywy zabezpieczająca przed przypadkowym otwarciem
Nie kumam, zasilanie 12V, regulacja chłodzenia manualna "w trybie 230V"
Farstone napisał(a):Lodówka turystyczna z Biedronki - opis:
- 80 kWh
amatus1 napisał(a):Farstone napisał(a):Lodówka turystyczna z Biedronki - opis:
- 80 kWh
Ten sam problem miałem z "regulacją chłodzenia w trybie 230" a zasilanie ma 12V. Nie wiem o co w tym chodzi? Do tego nie mogłem doczytać ile stopni schodzi w stosunku do otoczenia. jakis czas temu była a lidlu na 12 i 230 i co kojarzę schodziła 18 poznizej otoczenia wiec wynik chyba nie najgorszy... ale cena była 200 zł, wygladała ciekawie jednak wtedy te 200 zł mi brakowało:(
jacencjusz napisał(a):U nas świetnie sprawdziła się zwykła lodówka bez schładzania.
Wystarczyło wpakować zamrożoną butelkę 1,5 litra aby po 16 godzinach podróży na Chorwacji otworzyć chłodną lodówkę. W butelce pływały jeszcze kawałki lodu.
Jak w podróży chcemy dodatkowo schłodzić, to kupujemy w sklepie najtańszą mrożonkę (np warzywa) i mamy całkiem dobry generator chłodu na dodatkowe godziny
piotrulex napisał(a):amatus1 napisał(a):Farstone napisał(a):Lodówka turystyczna z Biedronki - opis:
Jaki problem? Czego nie wiesz?
Jak zasilasz z gniazdka 230V to działa Ci pokrętło i możesz regulować moc lodówki
Jak zasilasz z gniazdka 12V to pokrętło do regulacji nie działa i lodówka pracuje na małej mocy
Jak nie mogłeś doczytać to pewnie producent nie podał, jakby podał to pewnie byc wyczytał ile schładza
Mam Lidlową kupioną na wiosnę zeszłego roku chyba właśnie za 199 w Lidlu. Ten wyzszy model. Podano, że schładza 18 ponizej otoczenia. Masło w niej trzymane było twarde. Stoi zwykle w cieniu drzew, właczone non stop cały wyjazd. My jesteśmy zadowoleni
Nie wiedziałęm że to konieczna dla nas rzecz zanim takiej kiedys nie używaliśmy. Poźniej wyjazdów bez lodówki sobie nie wyobrażam. Teraz zaberamy nawet na zakupy np. miesa, lodów czy delikatniejszych owoców. Nawet bez włączenia działą jak termos
POLECAMAY
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi