Taka lodówka jest obecnie w Biedronce za 199 zł
https://m.euro.com.pl/lodowki-turystycz ... GAodHiwNgg
P405 napisał(a):Lodówka bardzo dobra tylko wcześniej czy później topi się wtyczka. Warto kupić drugą porządną na zapas.
Joli88 napisał(a):A co z lodówkami na wkłady? Ktoś ma i poleca? Potrzebuję przewieźć żywność typu parówki, ser żółty pakowany, schab pieczony domowy z Warszawy do Chorwacji z postojem i noclegiem czyli jakieś 30h. Nie muszą być zmrożone, są to też produkty, które na ogół się łatwo nie psują. I nie wiem czy zapakować jest do zwykłej schłodzonej lodówki, tylko po to, żeby się nie nagrzewały czy posiłkować się wkładami. Ale ile tych wkładów na 30h?
Joli88 napisał(a):A co z lodówkami na wkłady? Ktoś ma i poleca? Potrzebuję przewieźć żywność typu parówki, ser żółty pakowany, schab pieczony domowy z Warszawy do Chorwacji z postojem i noclegiem czyli jakieś 30h. Nie muszą być zmrożone, są to też produkty, które na ogół się łatwo nie psują. I nie wiem czy zapakować jest do zwykłej schłodzonej lodówki, tylko po to, żeby się nie nagrzewały czy posiłkować się wkładami. Ale ile tych wkładów na 30h?
Joli88 napisał(a):Dzięki za pomoc, ale boje się, że nie będę miała gdzie po drodze schłodzić wkładów. I zastanawiam się czy przez 30h w lodówce produkty dojadą z domu do Cro bez dodatkowego mrożenia.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi