Kasia25 napisał(a): Lodów do drinków oczywiście nie zrobi
Kasia25 napisał(a):
ale masło nie pływa.. wędliny mozna kupować na 2-3 śniadania a i browarek przez noc na południowy upał będzie jak znalazł
pablo2222 napisał(a):shrek napisał(a):Temperatura "tylko" do 15 stopni poniżej temperatury otoczenia, tylko na 12V
Jeżeli ktoś potrzebuje "lodówki" tylko na podróż to ta w zupełności wystarczy.
Crocodyl napisał(a):kojacek napisał(a):A odnośnie używania: mamy taką "lodówkę" zasilaną z 12/230V i na drogę oprócz zasilania my też korzystamy z wkładów i butelki zamrożonej wody.
Takie działanie można przyjąć jako uproszczoną instrukcję wykorzystywania takich lodówek. Mam lodówkę odpowiadającą opisowi i w ten sposób dowożę "pakiet startowy" (pomimo noclegu) bez problemów. Wg. mnie najważniejsze dobre schłodzenie produktów, zmrożone wkłady i ... nie ma nawet konieczności podpinania lodówki pod zasilanie. Tylko na noclegu podłączam lodówkę aby się chłodziła.
Ninja332 napisał(a):A gdzie podłączasz lodówkę w czasie noclegu? Też planuję zabrać lodówkę z zamrożonymi wkładami, podłączoną do gniazda w czasie jazdy. Ale w połowie trasy mam nocleg i nie wiem czy będę mogła zabrać lodówkę do tego pensjonatu. Zastanawiam się czy mogę na noc zostawić ją wyłączoną w bagażniku.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi