Ja mam takie najzwyklejsze z promocji w Netto czy innym Lidlu - i od 3 lat super się spisują.
Coś w tym rodzaju - nawet kolory podobne
sicret napisał(a):Co Wy tutaj mówicie
NA PODRÓŻ najlepsza jest torba/lodówka z wkładami. Praktyczniejsza od lodówki NA PODRÓŻ jest torba TERMICZNA z wkładami: możecie nawet zmrożone rzeczy dowieźć na drugi koniec Europy, nie tylko do HR, która jest "rzut kamieniem" od PL.
Lodówka elektryczna, tak, jest lepsza, ale jak ktoś jedzie pod namiot, żeby na miejscu schłodziła, a na podróż i tak najlepiej włożyć do niej 2-3 wkłady zamrożone I WŁĄCZYĆ ją do prądu (choć niekoniecznie na podróż: zależy ile wkładów włożymy).
Ta druga jest lepsza pod namiot - o ile na miejscu nie mamy "stacjonarnej" lodówki, bo sobie będziemy chłodzić i dalej mieć LODÓWKĘ (jako taką), bo jakkolwiek wkłady zapewnią bezpieczny przejazd żywności, to na miejscu się tylko... "rozpuszczą".
kanarowski napisał(a):W 2012 roku wziąłem zwykłą turystyczną bez podłączania. Włożyłem do niej kilka zamrożonych wkładów + 2 zamrożone butelki z wodą 1,5 L. Naładowałem trochę jedzenia i trochę napojów. Efekt był druzgocący w stosunku do elektrycznej lodówki. Po 36h od wyjazdu temperaturę w lodówce miałem poniżej 10 stopni .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi