maciejdm1 napisał(a):Odgrzewam kotleta... od 6 czerwca 2016 w Biedrze będzie lodówka Ezetil-a za 199 zł. Parę opinii czytałem , w tym test SingSing74 na drugiej stronie tematu...Nie wiem , czy jest to ten sam model , ale i tak mam zamiar ją kupić...chyba , że macie coś lepszego do polecenia... I jeszcze jedne, ważne pytanie-czy ktoś z Was reklamował tą lodówkę ? Pytam, ponieważ mam kuzynkę , która pracuje w Biedrze i powiedziała mi , że w tamtym roku było dużo reklamacji. Może akurat mieli jakąś wadliwa serię ?
Wiem, że 1szt to nie statystyka, ale jak ma Ci to cokolwiek pomóc to moja (też z Ezetil z biedry) śmiga już 3 sezon. A oprócz wyjazdów wakacyjnych, czasem pracuje jako imprezowa chłodziarka napoi procentowych, gdy normalna lodówka jest pełna, lub jako pomocnicza lodówka na święta - tak więc trochę roboczo godzin robi w roku.
Jak wkładasz produkty schłodzone, to sprawdza się jako lodówka w aucie. Wiadomo jak ma być używana jako kempingówka, to raczej bym poszukał czegoś innego. Na samą podróż 2 dniową natomiast wystarcza.
Reasumując za te pieniądze - bierz