Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

lodówka na kampingu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.07.2008 21:16

Jacku - ja tez nie korzystam z boksów lodówkowych, podaje tyko informację ,ze takowe są.
Na 9 pobytów tylko raz korzystałem z takiego boksu - w Živogošce na kempingu Dole, bo było wtedy bardzo gorąco, mnie wysiadła lodówka, a znajomi wprawdzie mieli, lecz mieliśmy za krótki kabel i nie było jak podłączyć się do prądu.
Jak zacząłem jeździć do Cro, lodówki turystycznej nie miałem, aby przechować konserwy i słoiki z mięskiem w chłodzie , kopaliśmy ze znajomymi dołki w ziemi :lol:
Jedna lodówka turystyczna jaką kupiłem po dwóch sezonach niestety już wysiadła.
Niedawno zakupiłem nową - ciekawe jak długo posłuży :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2008 07:52

Witam.
Przeważnie na kempingach znajdują sie maszyny do lodu / porcja kosztuje około 5 kun -małe wiaderko / . Wspaniała propozycja na " lodówkę " w przyczepie lub w namiocie gdy doskwiera upał.
Pozdrawiam.
ptasznik5
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptasznik5 » 21.07.2008 10:46

Byłam dwa tygodnie na kempingu Pomer na Istrii. Lodówkę można było bez problemu wypożyczyć za 2 euro za dzień. Byliśmy w dwie rodziny, więc to żaden koszt duży nie był. Lodówka schładzała bardzo dobrze, nabiał, wędliny, napoje miały właściwą temperaturę. Jeśli ktoś nie chciał lodówki, to zanosił wkłady do recepcji i mu zamrażano. O ile się orientuję, to za darmo.

Ale fakt, lodówka pod namiotem to fajna sprawa!!!
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi