Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ljubljeva

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tturek
Odkrywca
Ljubljeva

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 13.02.2009 17:51

Witam.
chcę zapytać czy ktoś był na wakacjach w tej miejscowości Ljubljeva. ze zdjęc jest pięknie ale nie mam przekonania. czy jest dużo ludzi, czy ze względu na małą zatoczkę z plażą woda ma niższą temperaturę. chcę jechać z dzieckiem i zależy mi na spokoju, ciszy i ciepełku. proszę o wszelkie informacje. może być na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2009 18:22

witaj , w tym roku jadę właśnie do zatoki Ljubljeva. Będę w maju także po powrocie mogę się podzielić wiadomościami .Na razie dysponuję tylko taką samą jak Ty wiedzą "fotograficzną" pozdrawiam.(jeżeli chodzi o miejscowość niedaleko Vinisce oczywiście)
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 13.02.2009 18:38

lubelski napisał(a):witaj , w tym roku jadę właśnie do zatoki Ljubljeva. Będę w maju także po powrocie mogę się podzielić wiadomościami .Na razie dysponuję tylko taką samą jak Ty wiedzą "fotograficzną" pozdrawiam.(jeżeli chodzi o miejscowość niedaleko Vinisce oczywiście)

oczywiście Vinisce
ale to trochę za późno. dziękuję i proszę o info na maila po powrocie. pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2009 19:06

witaj ponownie z tego co się orientuje to od Vinisce do zatoki jest parę kilometrów , chyba ok 4. Czyli jak tam stoi tylko kilka domów to powinien być spokój i cisza. Zresztą same Vinisce też w/g opinii ludzi z forum to cicha i spokojna miejscowość. pozdrav
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 13.02.2009 20:20

lubelski napisał(a):witaj ponownie z tego co się orientuje to od Vinisce do zatoki jest parę kilometrów , chyba ok 4. Czyli jak tam stoi tylko kilka domów to powinien być spokój i cisza. Zresztą same Vinisce też w/g opinii ludzi z forum to cicha i spokojna miejscowość. pozdrav

może napiszesz mi link na maila gdzie jedziesz to sobie pooglądam. ja jadę w czerwcu i nie mam jeszcze kwatery - nie jestem zdecydowany
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2009 21:05

moje gg 5450959 może tak ??? będzie szybciej
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.02.2009 21:18

Kiedy byłem na Ljubljevej w 2000r , było spokojnie, cichutko , kameralnie ... po prostu pięknie :D . Ale z tego co widzę , dużo się tam ostatnio pobudowało . Także z tym spokojem , już tak dobrze może nie być :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.02.2009 21:24

witaj..a może jakieś zdjęcia posiadasz..... :D
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 13.02.2009 21:32

mkm napisał(a):Kiedy byłem na Ljubljevej w 2000r , było spokojnie, cichutko , kameralnie ... po prostu pięknie :D . Ale z tego co widzę , dużo się tam ostatnio pobudowało . Także z tym spokojem , już tak dobrze może nie być :?

witam
właśnie może troszkę zdjęć, itp
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.02.2009 21:49

lubelski napisał(a):witaj..a może jakieś zdjęcia posiadasz..... :D

Przykro mi , ale nie posiadam . Nie byłem w Ljubljevej na stałe , tylko w Rogoznicy . Także Vinisce i Ljubljevą zaliczyłem w przelocie , wracając z Trogiru :wink: Ale pamiętam , że mi się podobało :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.02.2009 22:12

Tu coś więcej znajdziecie forum/viewtopic.php?t=16609 :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2009 22:18

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2009 06:52

dzięki, no to już przerobiliśmy , myślałem że może mkm ma zdjęcia jakieś, niepublikowane.....
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 14.02.2009 12:07

lubelski napisał(a):dzięki, no to już przerobiliśmy , myślałem że może mkm ma zdjęcia jakieś, niepublikowane.....

... same niepublikowane :D Ale Ljubljevej i tak nie ma :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.02.2009 18:12

lubelski napisał(a):dzięki, no to już przerobiliśmy , myślałem że może mkm ma zdjęcia jakieś, niepublikowane.....

Przerabialiśmy, ale tturek też może przerobić. :lol:
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone